Prime Studios demonstreaza posibilitatea castigurilor la care visezi si iata ca pot fi realitate

Ti-ai asumat sa iti iei viata, destinul in propriile maini. Visezi sa iti ridici nivelul de trai, sa castigi mult, fara sa fii conditionata de experienta anterioara sau de alte clasice scenarii. Iti doresti sa fii tu acum un sprijin pentru ai tai, sa pleci in vacantele la care doar visai cand erai mica, sa iti permiti ceea ce pana acum ti-ai refuzat. Este timpul sa actionezi! Prime Studios iti demonstreaza ca se poate si din videochat sa faci banii la care ai visat mereu.

Esti singura care poate decide viitorul tau

Lasa in urma ta frustrarile, nu te mai blama pentru ce a fost, nu te mai plange de salariul pe care acum il ai. Poti castiga un minimum de 3000 de lei daca vei alege colaborarea cu Prime Studios. In cifre, angajarea aici arata cam asa:

  • Bonus de angajare, de 500 de dolari.
  • Bonus de recomandare. Daca o prietena a ta devine parte din echipa noastra si tu i-ai recomandat acest studiom devii castigatoarea unui bonus in valoare de 200 de dolari, de fiecare data cand vei repeta povestea. Adica nu esti conditionata de cate prietene aduci in echipa.
  • Bonus de tip city break, o vacanta lunara drept premiu pentru modelul care are cele mai multe ore de activitate online.

Esti incepatoare? Nu te speria, ai parte de training gratuit

Una din temeri este ca fiind incepatoare, poate chiar debutanta, nu te vei pricepe, integra sau obisnui prea usor. Desigur ca orice domeniu de activitate presupune in start in care ai de invatat cateva elemente cheie. Insa Prime Studio ofera sansa oricarei femei sa incerce. Vei avea parte de training constant, gratuit, asadar ai toate sansele sa excelezi. Stii cum se spune, nu ai experienta, dar compensezi cu entuziasmul?

Gandeste in favoarea ta. Un model cu experienta tot va avea de invatat, ca si tine la inceput, intrucat fiecare studio poate avea propriile reguli si cerinte pentru a obtine succesul. Deci nu vei fi deloc defavorizata.

Studioul este exclusiv pentru personal feminin. Asadar, vei fi in preajma unor femei ambitioase ca si tine, unele cu experienta anterioara de la care poate ai ce invata, unele cu vechime in domeniu si in acest studio, altele fix ca si tine, la inceput de drum.

Deci, ce spui? Afla mai multe detalii despre acest studio si job din cadrul paginii oficiale, prime-studios.ro.

Contact

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Sau urmareste conturile pe retele sociale: Facebook, Instagram

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*