Pregătește-te pentru vacanță cu Stailer! Mergi la salonul de înfrumusețare în fiecare zi

stailer

Până nu de mult toți depindeam de agenda saloanelor de beauty pe care le frecventam. Ne făceam o programare săptămâna asta, apoi următoarea și practic nu te puteai sincroniza îndeajuns încât să fii fresh complet. Deci dacă aveau ghinionul de a găsi un loc liber la salon la câteva săptămâni diferență de plecarea în vacanță, pentru epilat cu ceară sau mani/pedi spre exemplu, până-ți luai zborul îți creșteau toate la loc. Pai ce afacere ai făcut? Ai scos iar la înaintare aparatul de ras, partenerul tău de drum lung. Acum toate aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul platformei Stailer.

Fii pregătită din cap până în picioare, într-o săptămână

Totul se învârte în jurul tău acum. Mai precis, Stailer este o platformă care-ți găsește saloane care se pliază pe disponibilitatea ta, nu invers. Așadar, în funcție de data și ora când ești tu liberă, orașul din care ești și serviciul dorit, platforma îți va afișa doar ce te interesează și ai posibilitatea să-ți faci o transformare completă într-o săptămână.

Intri pe stailer.ro, selectezi câteva filtre și în câteva secunde primești lista saloanelor unde-ți poți rezerva tronul. Platforma poate fi utilizată de locuitorii orașelor Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, însă dacă mergi în city-break-uri prin aceste orașe poate vei avea nevoie de un răsfăț într-o zi. Moment în care Stailer devine cel mai bun prieten al tău în materie de programări. Să perinzi străzile în căutare de un salon într-un loc necunoscut ție nu numai că e pierdere de timp și energie, dar poate fi și periculos. Dacă vrei să mergi la sigur, alegi un salon care-ți place ție de pe Stailer și primești locația Google Maps.

Dacă ești din capitală și vrei să te epilezi înainte de a pleca în concediu sau poate vrei o sedinta de masaj la Cabinet ZasiraL, aici e locul ideal unde să fii răsfățată. În special dacă nu preferi îmbulzeala dintr-un salon mare, aici regăsești un salon simpatic, intim, un loc al relaxării depline și al mâinilor iscusite.

Programări infinite, mereu gratuite

Nici nu trebuie să îți creezi cont pe Stailer, nici să descarci ceva ca să îți faci programări câte poftește inima ta. Doar accesezi pagina și urmezi câțiva pași simpli până obții o programare.

Fiecare salon în parte dispune de informații relevante pentru tine cum ar fi prețuri, recenzii ale altora care au trecut pragul saloanelor, poze ale locației și chiar și ale altor lucrări, ca tu să iei o mai bună decizie pentru tine. Chiar și bărbații pot utiliza platforma sau dacă pleci cu partenerul în concediu îl poți lua și pe el cu tine la un salon. Mai ales dacă te-a supărat recent o să fie cu atât mai amuzant pentru tine când se va pensa sau va avea o ședință de tortură de epilat cu ceară.

Contul creat pe Stailer are totuși anumite avantaje. Gestionezi programările mai ușor în calendarul virtual pe care-l accesezi când vrei, mai multe informatii aici. Nu mai trebuie să completezi de fiecare dată datele tale pentru programări, vezi ce saloane ai frecventat, poți chiar și seta remindere. Și anularea programărilor este gratuită și o poți face și la 2 noaptea dacă ți s-au schimbat planurile.

Totul este deci simplu, rapid și gratuit. Intră pe stailer.ro și fă-ți și tu prima programare online la un salon de hair & beauty. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*