Pregateste-te pentru sezonul rece

Daca vei intreba un parinte ce inseamna venirea sezonului rece prioritatea o reprezinta hainele pe masura. Un copil va spune insa ca nu se poate lipsi de o saniuta. Este imaginea unei copilarii idilice, este ceea ce la un moment dat cu totii am experimentat, fie adult, fie copil.

Bucuria copilului este aceea de a se da cu saniuta. Este de la sine inteles cat de mult conteaza sa fie o saniuta sigura, stabila, fara cusur. Astfel un parinte are incredere mai mare intr-o astfel de activitate si placere. Dar unde exista diversitate alegerea este parca mai usoara. O sursa cu peste 50 de modele de saniute iti va prezenta toate aspectele care sa intereseze si va aduce multiple optiuni- printr-o simpla nota comparativa dorintele celui mic pot fi indeplinite, la fel ca si cerintele parintilor.

La ce se poate referi aceasta diversitate de tipuri de saniute? Ce poate fi diferit la ele? Tine de adaptabilitatea pentru fiecare grupa de varsta. Spre exemplu in cazul celor mici cand vantul si frigul afecteaza mai tare si mai repede joaca la sanius inseamna nevoia de a se feri de astfel de aspecte. Dar pentru asta este saniuta prevazuta cu saculet, copertina calduroasa. Cu blanita, impermeabila este practic imposibil sa fie frig celui mic.

Si pentru ca pozitia celui mic sa fie confortabila in combinatie cu o usurinta de a manevra saniuta manerul este si el un mic accesoriu insa util. Insa la fel ca si spatarul cu care este dotata orice saniuta din aceasta gama se poate indeparta cu usurinta, saniuta putand fi folosita de copii si fara ajutor. Usoara si fara risc de accidentare. In plus are si centura deci toate cele necesare pentru siguranta celui mic.

Saniuta pe care parintii o stiu din copilaria lor este cea de tip clasica, simpla. Dar adaptata nevoilor, cu o grija accentuata in ceea ce priveste partea de confort a celui mic exista variante de saniute care sa ofere mai mult decat distractia de moment. Se recomanda copiilro incepand cu 7 luni. Si se ofera distractie garantata indiferent de varsta.

 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*