Playing For Keeps

Daca Gerard Butler a facut senzatie si prin relatia cu frumoasa Madalina Ghenea in filmele in care joaca este un adevarat zeu. Cel putin asta reiese din „Playing for Keeps”. O comedie care desi nu se inscrie in listele de filme noi ar trebui sa-l vezi sau, de ce nu, sa-l revezi.

Un film in regia lui Gabriele Muccino care iti ofera numeroase motive pentru care sa iti doresti sa il urmaresti. Poveste este cea a lui Gerard, in film un fost jucator de fotbal care dintr-o glorie a ajuns..ruina. Un copil dintr-o fosta relatie este si motivul pentru care incearca sa se puna pe picioare. George reuseste sa devina antrenorul echipei de fotbal chiar a scolii fiului sau. Intalneste oameni si se schimba, cunoaste si acum succesul femeilor care se dau in vant dupa el.

Insa nu este multumit. George isi doreste sa devina comentator sportiv. Un loc pe care il merita insa nu i se deschid atat de multe usi pe cat s-ar crede datorita gloriei sale candva. Cand va reusi asta, oarecum si prin sprijinul unei femei influente, asa ar insemna sa se indeparteze de fiul sau. Apare in peisaj si Jessica Biel, in film Stacie. Se pare ca George realizeaza ce a pierdut si incearca din rasputeri sa remedieze situatia.

Va resusi acesta sa schimbe lucrurile? In bine desigur. Pentru ca totusi reuseste sa opreasca nunta fostei iubite se pare ca ceva sanse se arata. Ramane de vazut in ce masura poate si fiul sau sa accepte in viata sa pe cel care la un moment dat era mai mult decat absent.

Situatiile hilare, cum si femeile casatorite isi doresc cu ardoare o aventura cu George, atractia fata de femei insa cum asta ii pune piedici in viata ce acum incearca sa o recladeasca sunt aspectele care aduc comicul, drama si aventura din acest film.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*