Planurile de viitor si sarbatorile de iarna

Ti se pare inca prea devreme sa vorbesti despre ce vei face de revelion? Nimic nu este exagerat in conditiile in care cei care doresc o deplasare sunt deja pe lista de rezervari de luni bune. Caci in timp conceptul de early booking s-a extins tot mai mult si la noi. Pentru ca intelegem ca inseamna sa te poti bucura nu numai de un pret mai bun insa pentru a evita aglomeratia si riscul de a ramane pe dinafara.

Cauta revelion 2014 este indemnul multora. Prietenii, familia te intreaba ce vei face de revelion. In prima faza nu ai sti ce sa raspunzi caci variantele pot fi multiple. Insa o selectie facuta te aduce in punctul in care constientizezi ca practic este sa optezi pentru un loc in care vei fi servit/a fara ca tu sa faci un efort. Ofertele restaurantelor sunt greu de refuzat.

In primul rand ar fi timpul sa cauti listele de optiuni. Caci fiecare restaurant in parte are meniul sau, varianta sa de disctractie. Si este cert faptul ca nu toate sunt pe placul tau. Intervine si partea financiara care sa te puna pe ganduri: merita sau nu merita, ceea ce se ofera vs cat costa.

O lista insa nu este de ajuns. Ai nevoie de detalii. Caci astfel poti sa iti dai seama ce tip de petrecere va fi. Este adevarat ca oriunde vei merge exista un meniu specific si o petrecere organizata. Dar tu vei fi cu familia deci iti doresti ceva decent si potrivit cadrului. Sau dimpotriva, este liber/a de obligatii si doresti sa dansezi pana cand energia ta te va parasi. Un loc plin de veselie unde sa te simti bine si petrecerea de revelion 2014 sa insemene distractie la maxim si ca niciodata altcandva. De la caz la caz unele petreceri sunt sobre, altele nostalgice sau doar clasice, ca odinioara. Unele pline de nebunie cand poti dansa si canta, altele un adevarat spectacol pe care il urmaresti fara sa te implici.

De toate pentru toti. Si alegerea nu este altceva decat putin timp in care sa analizezi totul si cu o tactica care sa te defineasca sa optezi pentru ce iti doresti sa faci in noaptea de trecere dintre ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*