Placerea cititului

Intamplator- sau poate nu- cand dai de un alt blog primul gand pe care il ai este din nou legat de aceeasi poveste; totul se repeta, totul este banal si nimic nu starneste interesul. Insa cand vine vorba de http://sorinflorin.wordpress.com/ lucrurile se schimba. O dovada ca impartasirea experientelor proprii este o placere si pentru altii de a descoperi o altfel de perspectva aici gasesti o sursa de informare sub o alta forma. Totul sta sub semnul personalului, sub emblema celui care isi spune povestea. Si nu, nu este deloc plictisitor.

Parca citind gandurile tale, pe aceeasi lungime de unda cu multi dintre noi ceea ce vei gasi aici este o mica parte a vietii. Cum trece timpul, cum viciile pun stapanire pe noi, cum era odata sunt doar cateva din temele abordate. Si totul intr-o maniera menita sa spuna lucrurile asa cum sunt, sa dezvaluie omul mic in lumea asta mare.

Insa pe departe cea mai interesanta poveste aici este cea a excursiei in America. Cum cu suflet tanar se „rataceste”, cum aventura este la tot pasul aprca nu iti vine sa crezi cum o astfel de experienta poate fi presarata cu atat de multe evenimente- asta pentru ca inca de la inceput esti atras de ideea in sine, pentru ca vizita in SUA nu este una oarecare si cand te asteptai sa auzi o poveste siropoasa a incantarii fata de astfel de locuri te trezesti in mijlocul „actiunii” care starneste hohote de ras si te tine captiv si curios pentru ce va urma.

Cu o buna abordare,scurt si la obiect, cu idei bune si moduri de prezentare sub o alta forma decat cea clasica, cu un stil propriu delicios care sa stie sa capteze atentia http://sorinflorin.wordpress.com/ este clar de recomandat; de citit in timpul liber, de accesat cand doresti sa te detasezi de probleme, cand rutina nu suna bine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*