Personaje din filme fara nume

personaje filme
personaje filme

Sunt cateva personaje de filme care nu numai ca nu mai stii exact de cine erau interpretate in acele filme, insa nici nu le cunosti dupa numele din film, asta pentru ca nu au avut nume ca personaje si sunt cunoscute mai mult pentru rolul pe care l-au jucat in unele productii cinematografice mai cunoscute.

Femeia misterioasa, The Blues Brothers

Bine, bine, probabil nu v-o mai amintiti de vreme ce rolul acestia nu a fost unul dintre cele mai importante persoanje din acest film, insa totusi „femeia misterioasa” era logodnica lui Jake Bluess pentru ceva timp, chiar daca acesta a lasat-o sa-l astepte singura in fata altarului, la sfarsitul filmului.

Barbat, Once (Film)

Acest film irlandez surprinzator si care-ti taie respiratianu este un muzical tipic, ci mai mult un videoclip muzical mai lung. Este o poveste ce ilustreaza frumusetea vietii schimbatoare, a experientelor de pe tot parcursul unei vieti care isi lasa amprenta asupra vietii cuiva.

Acest film se axeaza in principal pe adevarurile dulci amarui ale vietii peste care povestea sper ca treaca cu bine pentru spectatorii sai, astfel incat numele principalelor personaje femeie si barbat ar face ca adevarurile sa para mult mai specifice  si mult mai universal aplicabile pentru lumea de azi.

Fata, Sullivan’s Travels

Sunt sigur ca putem sa cadem de acord cu totii ca acesta trebuie sa fie ori un film alb negru nemuritor din anii 1940, ori ca toti spectatorii s-ar indragosti pe loc de zeita Veronica Lake, la fel ca si mine. In acest film clasic produs de Preston Sturges, Veronica este fata fara nume care este in centrul atentiei in majoritatea filmului.

Numarul 6, The Prisoner

„The Prisoner” era un serial britanic al anilor ’60, epoca de aur a serialelor de televiziune in care cateva show-uri clasice ale tuturor timpurilor, cum ar fi The Saint, Monty Python’s Flying Circus, si The Avengers, au fost difuzate. Principalul personaj, ilustrat de catre marea vedeta TV a epocii, Patrick McGoohanm nu are nume si se face referire la el in toate cele 17 episoade ca Numarul 6.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*