Pentru sau impotriva cumparaturilor online

shopping

shoppingCa in orice alta situatie, si a face cumparaturi online atrage dupa sine mai multe norme, fioe contra, fie pentru. In ceea ce priveste shoppingul online, exista tot atat atat de multe avantaje, pe cate dezavamntaje exista in materie de cumparaturi de pe internet. Uite cateva dintre aceste lucruri:

Pro cumparaturilor online:

  • Shoppingul online iti ofera privilegiul de a cumpara orice de oriunde te-ai afla. Magazinele acestea sunt deschise de cele mai multe ori 24/24 si pe langa astapoti face o comanda la un simplu click.
  • Aceste magazine online asigura o mare varietate catre cumparatorii de toate felurile. Nu trebuie sa mergi dintr-un butic intr-altul pentru a vedea de fiecare parte ce exista acolo si ce ti sar potrivi. Optiunile disponibile online sunt multe si aceasta este probabil una dintre cele mai bune trasaturi ale acestui tip de shopping.
  • Cumparaturile facute in malluri si in magazinele normale iti poate face greu procesul de comparare a mai multe preturi in ceea ce priveste produsele preferate de tine. Shoppingul prin intermediul magazinelor online asigura un proces de comparare mult mai simplu si mai rapid decat in alte feluri.
  • Multe site-uri de acest gen au anumite scheme de discounturi oferite clientilor, pentru a-i atrage pe acestia. Poti cumpara asemenea produse din aceste oferte minunate si vei economisi o gramada de bani.

Contra cumparaturilor online:

  • Metoda de plata a cumparaturilor din mediul online poate sa nu fie sigura. Cu probleme legate de securitate, a face anumite plati online poate fi o adevarata situatie negativa. Este asadar foarte important sa verifici daca felul de a plati este sigur sau nu.
  • Posibilitatea ca un produs sa nu fie in regula este foarte crescuta. Daca produsul este stricat, nu ti-l va mai primi nimeni inapoi deoarece nu te va crede si asa mai departe.
  • Usurinta de a face cumparaturi poate implica o adevarata dependenta.

2 comentarii

  1. Clar pentru! e foarte comod sa iti faci cumparaturile din pat sau din fotoliu, de acasa, direct de pe telefon sau laptop. Incet incet prind si romanii gustul cumparaturilor online!

  2. adevaru e ca risti sa iei teapa cand cumperi online daca nu verifici sa fie un site de incredere. totusi au aparut ca ‘ciupercile dupa ploaie’ si vad si eu ca tot mai multi isi fac cumparaturi online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*