Organizeaza hala mai eficient – solutii de la Desian Fer

Atunci cand incepi un business ai asteptari, un plan, insa nu poti sti concret ce impact vei avea pe piata de profil. Daca lucrurile evolueaza bine si ai deja in vedere o mutare a depozitului pentru ca mai ai nevoie de spatiu, atunci poate ca ar trebui sa te gandesti la partea de cost control. Vorbim despre solutii de organizare a halelor si a spatiilor industriale cum sunt propunerile de la Desian Fer.

Rafturi metalice

Practic orice hala sau spatiu de depozitare pare sa fie definit de rafturi metalice. Este metoda practica si optima pentru a depozita diverse bunuri. Asta pentru ca mentii ordinea, feresti produsele de umezeala solului, nu le lasi lipite intre ele, permiti si aerului sa circule intre rafturi. Nu doar vizual pentru ca inseamna simetria zonelor in care poti depozita lucruri, ci mai ales pentru ca poti exploata spatiul mai bine, astfel de rafturi metalice sunt bune spre a fi montate.

Poti face asta apeland la Desian Fer. Nu va conta cat de inalt este tavanul, cate rafturi incap in hala ta, proiectul de acest gen va fi unul personalizat si poate fi integral realizat de cei de la Desian Fer.

Platforme si scari metalice

Uneori solutia este sub nasul tau si nu iti poti da seama de asta. Poate ca nu este momentul unei masive investitii, ci mai poti exploata spatiul pe inaltime, cu ajutorul platformelor metalice. Acestea au avantajul de a fi utilizate la inaltime, cu scara de acces poti obtine acces la aceasta zona si astfel cel putin poti amana pana cand vei face relocarea. Sunt structuri sigure, rezistente si proiectate sa dureze.

Scarile metalice precum si platformele pot fi realizate de specialistii de la Desian Fer. Iar daca in cele din urma, daca o hala cu rafturi metalice este solutia, nu pleca de pe pagina celor de la desian.ro. Poti opta pentru o astfel de constructie, realizata din structura de otel.

Pentru ca fiecare proiect de acest gen este diferit si depinde de o serie de factori va trebui sa iei contact cu echipa si sa ceri o oferta personalizata. Serviciile lor sunt complete si la intervale de timp, pentru siguranta si rezistenta structurilor de acest gen, vor verifica proiectele de acest gen. Afla mai multe despre ce presupun exact serviciile lor, despre avantaje si alte detalii aici:

desianfer82@gmail.com

+40 751 673 354

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*