Obiective turistice vizitate online

Lumea tehnologiei aduce usurinta de a face lucruri indiferent despre ce domeniu vorbim. Turismul este si el inscris in lista, cu posibilitatea de a vizita online diferite locatii oriunde in lume. Acest proces este pus la dispozitie de Google Maps, Street View care aduce imaginea panoramica a locului dorit.

Galeria de imagini se refera la multe dintre tarile lumii cu tot cu minunile turistice si include si zone din Romania, de la Alba Iulia la Craiova sau Focsani. Lista se intregeste cu Cheile Bicazului, Lacul Rosu si nu numai, Castelul Peles, Piata din Sibiu etc. Iar serviciul este de o asa calitate incat poti sa faci turul virtual, sa te plimibi si iti si da senzatia ca esti parte din acest loc, te transpune desi numai virtual cu o apropiere fantastica de cadru.

Intreg farmecul se refera nu numai la posibilitatea de a vedea in prealabil o parte din frumusetea locurilor  ci utilizand tehnologia in folosul nostru sa extindem ariile de cunoastere si exploatare in viata. Insa asa cum orice lucru vine cu parti bune si mai putin bune taisul de minus in ecuatie se refera la faptul ca devenim poate mai delasatori si lenesi, nu mai facem efortul deosebit de a vizita un loc, nu mai suntem curiosi poate caci o parte a misterului se dezvaluie in acest mod, prin prisma exploatarii online, cu un singur click, chiar daca pana la urma un astfel de turism este o mica particicia din ceea ce natura bogata ofera.

Sa nu uitam pana la urma ca nimic nu se compara cu turismul adevarat. Mediul online aduce numai usurinta de a accesa ceea ce unii poate nu reusesc intr-o viata sa descopere „pe viu”. Si daca e sa tinem cont de faptul ca vazand in prealabil ce are de oferit o anumita zona pana la urma tot te vei documenta pana sa pleci in vacanta pentru ca sa nu ratezi diferite obiective.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*