O stare de spirit mai buna

stare de spirit buna
stare de spirit buna

La munca toata lumea trage de tine, te streseaza, te enerveaza si iti creaza o stare de depresie, acasa cand ajungi trebuie sa ai grija sa faci tot ce se poate pentru ca locuinta ta sa fie luna, totul sa fie curat si dereticat iar mancarea sa fie din abundenta pe aragaz si in frigider.

Unde sa nu mai pui la socoteala ca trebuie sa mai iesi si dupa cumparaturi si sa treci pe la ai tai sa-i ajuti si pe ei cu una cu alta. Cand sa mai ai timp de tine si de preocuparile tale sau macar de starea ta de spirit care pe zi ce trece se inrautateste si simti ca nimic nu ti-o mai poate schimba.

Cand simti ca nimic altceva nu te mai poate ajuta, incearca o alternativa; incearca sa mananci ceva cu un factor Wow. Rasfata-te singura cu o masa buna dupa o zi intreaga de munca in toate partile, dar nu acasa la tine, ci la un restaurant bun din zona in care locuiesti. Incearca o noua reteta, o noua bucatarie a lumii sau un nou restaurant deschis in zona ta.

Luatul mesei de una singura este o modalitate grozava prin care iti poti demonstra tie insati ca meriti ceva mai bun si ca din cand in cand trebuie sa te mai detasezi de lumea care parca a ajuns sa depinda de tine cu totul.

O mancare mai altfel fata de ceea ce mananci de obicei nu ar trebui sa fie o abatere de la dieta ta, ci poate constitui doar o alternativa la ceea ce deja mananci sanatos acasa. Exista o gama atat de variata de alimente sanatoase care odata combinate iti pot crea o adevarata stare de bine.

Odihneste-te. Poate ca ai nevoie de mai mutl somn sau poate ca ai avea nevoie doar de o mica siesta odata ce ajungi acasa de la munca in fiecare zi. Daca mai inainte adormeai destul de tarziu si te trezeai destul de devreme, acum ar fi cazul sa iti schimbi putin programul de somn, pentru ca este doar spre binele tau.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*