O sarbatoare a muncii nu ar fi la fel fara mici

Traditia este ca ziua de 1 mai se sarbatoreste ca la carte caci Ziua Muncii se traduce prin relaxarea meritata dupa munca asidua. A pleca din agitatul oras este pe primul loc insa pentru cei care nu reusesc macar un gratar si o gura de aer proaspat este alternativa. Se pare ca totul a devenit insa comercial astfel ca pana si restaurantele de tip fast food s-au adaptat la cerinte.

Special pentru aceasta perioada un lant important pe piata pe domeniul de fast food a lansat un meniu special. Este inspiratia din traditia sarbatorii muncii. Hilar sau nu poti savura gustul de mici si de gratar, de carne delicioasa in varianta fast food.

Desigur ca stim cum sta treaba cu astfel de mancare, considerata junk food. Bombe calorice pana la urma. Insa nici daca ai prefera sa faciun gratar nu este tocmai ceea ce nutritionistii ar recomanda. Trecand si peste faptul ca desi de inspiratie total paralela cu bucataria romaneasca iata ca de aceasta data un astfel de meniu se vrea…mai pe gustul romanului.

Cu un clip amuzant de promovare aprecierea vine si din faptul ca nu am observat acea lipsa de imagine clasica. Suntem cred prea obositi vizual cu romanul la gratar, cu portierele masinii larg deschise si cu manele la maxim. Nimic nu se compara cu asa ceva si desi nu este vorba decat de gusturi cam asta a devenit  imaginea zilei de 1 mai. Si deja suna tentant.

Te gandesti cat succes va avea o astfel de campanie? Cu siguranta va avea caci gustul micilor este pe placul tuturor iar cand asta nu satisface papilele gustative ai alternative gustoase cu care sa te delectezi. Este o noua varianta pana la urma, un meniu unic pe piata ceea ce aduce un plus atat pentru avantul consumatorilor cat si pentru cei care detin fast food-ul.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*