O noua modalitate de impacare- medierea

Ne lovim in viata de tot felul de probleme insa cand totul merge atat de departe pana la instanta ne ingreunam viata mai mult decat credeam. Lasand totul in seama justitiei iti pui speranta ca ceea ce nu ai reusit sa rezolvi pana acum si cu metodele proprii o va face legea. Poate ca orgoliul este dus prea departe si astfel cu o noua viziune despre ceea ce reprezinta motivul disputei un birou de mediere poate fi solutia ta.

Cum? Functionand cu ideea ca nimic nu este imposibil, aducand cele doua parti in punctul in care sa isi revizuiasca cerintele si modalitatea aleasa pentru a-si atinge scopul un birou de mediere este alaturi de tine, insa impartial in ceea ce priveste sustinerea punctelor de vedere.

Si pentru ca nimic nu este la voia intamplarii, pentru ca medierea poate stopa un proces in derulare semnand un contract cu un birou de mediere poti amana procesul pe o perioada de 3 luni. In acest timp justitia iti ofera si ea ragaz pentru a stabili daca procesul este cu adevarat ultima solutie pe care o gasesti.

Cum sa ajungi la mediere daca una din parti nu este de acord? Desigur ca se necesita ca ambele parti sa fie de acord cu aceasta metoda. Si cand acest pas este unul facut suntem deja in punctul in care colaborarea un birou de mediere incepe. Si pe langa disponibilitate se cere o deschidere catre intelegere, o dorinta de a gasi un punct comun pentru ambele parti.

Rata de succes iti va spune cat de eficient a fost un birou de mediere in cazurile in care oamenii si-au pus increderea in ceea ce s-a promis. Cu dorinta de a gasi cel mai bun birou de mediator recomandarea se pare ca este ceea ce aduce un plus. Cu totii ce dorim ce e mai bun de la viata. Insa de multe ori nu va depinde de tine sa ajungi in situatii care nu iti fac placere. Insa atata timp cat consideri medierea partea moderna si alternativa pentru situatia in care te gasesti biroul de mediere va face munca cu mult mai bine. Nu trebuie sa te convinga nimeni de ceea ce ar trebui sa faci, de alegerile pe care sa le iei insa va veni cu o noua viziune pe care pana acum nu ai vazut-o.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*