O femeie a sunat la 911 si a cerut un politist cu care sa faca sex

O femeie din Florida a sunat la politie dupa care i-a spus politistului ca vrea sa faca sex. Maria Montanez-Colon a fost arestata pentru ca a abuzat de sistemul 911 si a sunat la politie cu o poveste pompoasa dupa care, in momentul in care a ajuns ofiterul, a incercat sa il convinga sa faca sex cu ea.

Femeia a spus la telefon ca i-a dat masina sotului actual copilului ei in timp ce era beata si acum vrea sa o recupereze.

Totusi, in momentul in care a ajuns politistul ea l-a intrebat daca este casatorit si a inceput sa-i mangaie pieptul politistului. Femeia i-a spus mai apoi politistului Devaoult ca e sexy si ca vrea sa faca sex cu el pentru ca nu a mai facut sex de ani de zile.

Bineinteles ca ofiterul a refuzat-o si a plecat. Montanez-Colon a sunat apoi din nou la 911, cerand un alt politist.

Cand de la dispecerat a fost intrebata de ce vrea un alt ofiter, ea a explicat ca ofiterul a dezamagit-o si ca a infuriat-o.

Ofiterii au mers intr-adevar la ea acasa insa de data aceasta, cu un mandat de arestare pentru faptul ca a abuzat de serviciul de urgenta 911.

Ea a fost repartizata inchisorii Charlotte County. Politistii au spus ca la momentul in care s-a intamplat toata aceasta situatie oarecum comica, femeia se afla sub influenta drogurilor.

Ma intreb oare, cata nebunie si porstie poate sa fie in lumea asta mare? Zi de zi tot vad cate un specimen, care mai de care mai unic si mai personal in felul lui. Voi ce persoane ciudate intalniti in locurile in care traiti? Impartasiti cu noi toate experientele ciudate prin care ati mai trecut pana acum.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*