O decizie ce contureaza o amintire- fotograful de nunta

A sosit si clipa la care visai. Rochie alba, costum dichisit, accesorii si o nunta de planificat. In sirul de decizii pe care va trebui sa le cantaresti bine alegerea fotografului este cea care va da nota de final a amintirii tale. Caci regretele ulterioare nu isi au rostul, pentru ca mai tarziu nu mai este nimic de facut.

Cat de mult conteaza alegerea fotografului este ceea ce vei vedea mai tarziu. Insa clar nedorind sa te lovesti de o situatie mai putin placuta va conta pana si locatia. Concret, gandeste-te cat de dificil va fi sa colaborezi la distanta. Si poate ca si increderea este una sporita cand vei cunnoaste pe cel care, cu drag, iti va contura portretul de nunta. Un fotograf pentru nunta din Radauti pentru ca acolo va fi nunta este cu mult mai indicat decat sa alegi la intamplare sau un profesionist ce-i drept dar la mare distanta de locatia ta.

Avantajul fotografului de nunta acolo unde coincide cu o locatie apropiata tie tine si de faptul ca munca promisa iti va fi livrata in timp util. Sa lasam contractul la o parte si sa ne gandim ca dincolo de misiunea pe care fiecare parte o are este vorba de o colaborare, de nevoia de a se intelege intre ei ca si cand ar lucra cu drag la un proiect comun. De la stil al pretentii pana la marele eveniment sunt expuse anumite concepte dorite a se regasi in fotografia de nunta, in albumul ce ramane intact, in amintirea pretioasa a evenimentului.

Numeste-l cum doresti: omul din spatele dorintelor tale, cel care manuieste aparatul, cel care iti sta alaturi si cu indicatii precise te ghideaza pentru ca fiecare cadru sa fie unul deosebit. Este fotograful care iti va oferi amintirea nuntii; este cel in mainile caruia vei pune speranta ta, visele tale si tot ceea ce tine de atingerea idealului, a perfectiunii cu privire la organizare si desfasurare. Este cel care va face din nunta ta o amintire ce va dainui, ce va pune pret ca si tine pe faptul ca unicul situatiei ofera doar o clipa in care sa poti imortaliza si conserva totul ca si cand timpul nu iti este inamic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*