Nu toate firmele de curierat iti pot oferi rapiditate – afla despre E-livrat

Nu iti dai seama de importanta serviciilor de curierat pana cand nu ai nevoie de acestea. Asa se face ca ramai dezamagit cand iti dai seama ca de fapt nu toate firmele pun un semn de egal intre livrare si rapiditate. Desi in principiu firmele de curierat au aparut ca alternativa pentru serviciile de la posta, unele au o limita in calitatea serviciilor prestate.

Daca livreaza rapid, atunci o fac fie cu un cost mare, fie cu riscul de a deteriora pachetul. Si acest lucru se intampla adesea. Sunt cazuri in care te pun sa bifezi faptul ca ai un colet cu un continut fragil, ceea ce inseamna sume mai mari pentru transport, doar pentru a avea siguranta ca respectivul pachet nu se va deteriora pe durata transportului. Sunt tot felul de practici pe care daca nu le cunosti ajungi sa platesti mai mult decat ar trebui.

Afla despre E-livrat

Competitia pe piata este buna, pentru ca ofera si clientilor sansa de a compara preturile si serviciile. Din fericire, exista si variante diverse. Daca ai nevoie de un astfel de prestator de servicii te va interesa oferta de la E-livrat. Este vorba de firma de curierat ce acopera in principal zona Bucuresti si Ilfov. Exista tot la ei si serviciul de livrare nationala, asadar poti trimite oriunde in tara un colet.

Interesant este ca aici politica lor si principiul de baza se refera la rapiditatea cu care livreaza, insa fara a face un compromis in ceea ce priveste integritatea coletelor. Isi asuma sa livreze deci ca la carte, daca se poate spune astfel. In plus, dupa o astfel de experienta, orice client poate oferi si un feedback. Stii cum e, in zilele noastre cand mai toata lumea cauta online referinte, review-uri si multe alte informatii despre firme, este important sa iti creezi o reputatie buna si un brand solid. Asa afla si altii despre tine si ajung sa te contacteze cu mai multa incredere.

Livrare in timp optim, exact cand iti doresti – suna ideal

Tot de la E-livrat afli ca un colet predat poate fi livrat chiar in aceeasi zi, in functie de ora predarii. Daca nu mai este posibil in decurs de 24 de ore, va fi livrat maximum a doua zi. Poti chiar alege si ora la care sa fie realizata livrarea. Spre exemplu cand vine vorba de colaborarea intre firme este chiar de preferat sa poti alege ora la care colaboratorii tai sa primeasca un pachet. Convenabil, nu-i asa?

Toate acestea nu trebuie sa insemne costuri mai mari. Desigur, pentru calitate platesti oricand. De fapt ar trebui sa te gandesti de ce unele servicii sunt mai ieftine, nu de ce unele sunt asa de scumpe.

Firma de curierat mentionata iti poate face o oferta personalizata daca ai nevoie de o colaborare pe termen lung. Un eshop, un business la inceput de drum, un magazin online incipient sunt cazuri in care iti dai seama clar ca este nevoie de un control absolut al costurilor. Acceseaza pagina oficiala si afla despre aceste servicii si preturi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*