Nu mai ai nevoie de un cont pe Facebook pentru Facebook Messenger

facebook messenger

facebook messengerFacebook Messenger a trecut la un pas mai aproape de dominarea prin mesaje din toata lumea. Reteaua sociala nu mai are nevoie ca oamenii sa aiba conturi active pe Facebook pentru a se folosi de aplicatia de mesagerie instant, a anuntat Facebook de curand.

Acum, cand oamenii din Statele Unite, Canada si Venezuela care nu au conturi de Facebook descarca aplicatia Messenger, vor vedea o optiune „not on Facebook?” pe ecranul pe care trebuie sa se logheze, ceea ce le permite sa isi creeze un cont doar pentru aplicatie folosindu-se de numele si de numarul lor de telefon.

Toate ca toate si toate stiute despre trasaturile Messenger, aceasta aplicatie include plati si stickere, la fel de bine ca si apeluri vocale si video. Aceste lucruri vor fi in curand posibile  pentru oamenii care vor folosi Messenger fara Facebook. Principala diferenta pentru userii de non-Facebook, binenteles, va fi trasatura ce tine de bazarea pe reteaua ta de prieteni de pe Facebook.

Fara o conexiune pe un cont Facebook, de exemplu, aplicatia se va baza doar pe contactele din telefon pentru a gasi prieteni ai acestui serviciu de mesagerie. Utilizatorii de non-Facebook vor fi de asemenea capabili sa acceseze mesajele de pe web, de vreme ce acestea inca se regasesc pe Facebook.com inca, in momentul de fata.

Compania nu a dat inca un anunt exact despre cand va aparea aceasta optiune pe piata si cand va fi disponibila in mai multe tari, insa este probabil ca Facebook sa se foloseasca de aceste piete ca un test pentru noua versiune de Facebook Messenger. Aceasta aplicatie de mesagerie a ajuns departe in mai putin de un an de la aparitie atunci cand reteaua sociala a inceput pentru prima data sa recomande utilizatorilor sai aceasta varianta de chat.

In ciuda resistentei initiale, Facebook a reusit  sa adune mai mult de un miliard de descarcari in timp ce adauga plati, apeluri video, aplicatii de terta parte si o suma de alte trasaturi acestei aplicatii care devine din ce in ce mai mult o platforma de sine statatoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*