Noua ta sursa de tehnologie

Laptop Toshiba Satellite P855-10Q, Display 15.6", Intel Core i7-3610QM 2.30GHz, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, Blu-Ray, Microsoft Windows 7 Home Premium, ArgintiuIntr-o era a tehnologiei ne legam din ce in ce mai mult de tot ce tine de acest domeniu. De fapt, in mai toate domeniile, astazi tehnologia joaca un rol important. Aproape ca nu mai gasim birouri in care sa nu fie calculatoare, internet, laptopuri si multe alte dispozitive de acest gen care ne usureaza si de multe ori automatizeaza munca.

Nu numai la servicu ne folosim de tehnologie. In viata de zi cu zi, e imperativ sa avem un telefon, un calculator sau un laptop si internet. Pentru cei mai activi in medii online si pentru pasionatii de tehnologie exista si mai multe astfel de dispozitive, pornind de la smartphone-uri si ajungand la tablete, smart tv-uri etc.

Daca vrei sa-ti innoiesti dotarile sau vrei sa achizitionezi un laptop, un calculator, un workstation, o tableta sau periferice, astazi am recomandarea perfecta pentru tine. Este vorba despre www.server-config.ro, unul din cei mai mari distribuitori de astfel de componente din Romania.

In continuare vedem cam ce tipuri de produse putem cumpara de pe server-config.ro si de ce ar trebui sa apelam la ei cand avem astfel de nevoi.

In primul rand, server-config.ro este o solutie ideala pentru cei care nu vor sa investeasca prea mult intr-un calculator sau laptop insa vor ceva de calitate. Da, este posibil cu ajutorul produselor refurbished pe care firma le distribuie. Ce inseamna produse refurbished?

Multi cred ca produsele refurbished inseamna produsele second hand insa nu este deloc asa. Produsele refurbished sunt cu totul altceva. Produsele refurbished (calculatoare, desktop-uri, laptop-uri) au fost create de branduri cunoscute special pentru mediul de afaceri.

Utilizate in aceste medii prin sisteme de leasing, produsele s-au reintors la producator dupa folosirea lor pentru o anumita perioada. Acolo au fost verificate si re-puse pe piata la preturi cu pana la 35-40% mai mici decat produsele noi de acelasi tip. Server config distribuie astfel de produse care functioneaza perfect si vin cu sistem de instalare pre-instalat, in cutie si cu garantii de pana la 3 ani.

Astfel, daca ai de exemplu o firma poti achizitiona astfel de calculatoare fara nici o grija referitoare la modul in care vor functiona. Bineinteles, daca vrei un pc business pentru folosirea personala, poti foarte bine sa achizitionezi un astfel de produs.

Poti cumpara si produse noi cum ar fi calculatoare, tablete, laptopuri si periferice la unele din cele mai bune preturi de pe piata. Daca vrei garantia unor produse de calitate, server-config.ro este site-ul la care trebuie sa apelezi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*