Notele parfumurilor de la Pandera Romania

Pandera Romania
Pandera Romania
Pandera Romania
Pandera Romania

Ce inseamna notele de varf, de mijloc si de baza in cadrul parfumurilor pe care ti le cumperi sau de care dispui deja acasa? Tu te-ai indrumat pana acum pe acest criteriu in alegerea parfumurilor favorite? Pandera Romania iti spune care sunt notele parfumurilor si cum trebuie acestea vazute, dar mai ales cum se poate cu ajutorul lor, achizitiona o esenta senzationala de purtat ziua sau noaptea.

Pandera Romania

Toate parfumurile au mai multe straturi si acestea sunt descrise in lumea esentelor aromate drept note de varf, de mijloc si de baza. Notele de varf sunt cele mai volatile  si se vor evapora prima data de pe pielea ta, notele de mijloc sunt terapeutice si echilibreaza uleiurile naturale ale corpului iar notele de baza sunt cele mai de durata uleiuri si arome pentru parfumarea corpului.

Pandera Romania este magazinul online de parfumuri care furnizeaza si pune la dispozitia publicului larg din Romania o gama variata de parfumuri si esente parfumate, de la cele mai cunoscute branduri si avand in compozitie toate tipurile de note specifice aromelor diverse. Pandera vine acum si ne spune si ce inseamna exact care sunt notele de parfum ce caracterizeaza produsele de pe site.

Notele de varf

Aceste note asigura prima impresie legata de aroma unui parfum odata ce a fost aplicata pe piele. Acestea sunt de obicei niste aroma mai volatile  care se evapora foarte rapid. Notele de varf tind sa fie fresh, usoare si naturale si de cele mai multe ori, nici foate scumpe. Aroma aceasta a lor persista de obicei intre 5 si 30 de minute. Cam putin, insa cand este vorba despre un parfum ce are doar note de varf, asa este.

Note de mijloc

Cateodata se face referire la aceste note drept note de „inima”, de „centru”, regasite in cadrul parfumurilor, si acestea constituie exact mijlocul si trupul mixului unei esente aromate. Mirosul notelor de mijloc nu este evident imediat  si ii poate lua cam 10-30 minute pentru a se desfasura pe piele, in punctele esentiale. Acestea sunt niste note care caracterizeaza familia de arome si sunt de obicei mai calde si mai finute.

Note de baza

Aceste note sunt cele care asigura cea mai mare tarie a unui parfum. Acesta sunt mai intense si mai grele. Sunt relaxante ca natura si sunt de asemenea cele mai scumpe dintre toate uleiurile si esentele cu ajutorul carora se compun parfumurile, de aceea se regasesc de fiecare data in cadrul apelor de parfum de brand de la Pandera Romania.

De asemenea, notele de baza rezista cel mai mult pe piele si ajuta la reducerea ratelor de evaporare de la baza pielii, oferindu-o acelei esente taria cuvenita si pe care si-o doresc atat de multe persoane cand aleg un parfum bun.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*