Noile mouse-uri Rapoo T120P Wireless Touch Mouse

Nu sunt sigur ca astazi mai sunt persoane care folosesc mouse-uri cu fir in zilele astea. La urma urmei, mai toate mouse-urile din ziua de astazi vin cu conexiune wireless. Chiar si in cazul industriei gaming, o multime de mouse-uri de noua generatie vin wireless, in ciuda faptului ca multi injura deseori producatorii.

Acest lucru se intampla deoarece gamerii se tem de pierderea conexiunii sau de lag-ul care poate aparea in momentul folosirii mouse-urilor wireless.Rapoo tocmai a anuntat ca lanseaza noile modele de mouse-uri ergonomice T120P Wireless Touch Mouse, facandu-le accesorii ideale pentru utilizatorii laptopurilor.

Mouse-urile despre care vorbim vor fi compatibile cu Windows 8 si vor prezenta un design exhibitionist. Ele vor fi la pachet cu o conexiune wireless acceptabila de 5GHz care pune la dispozitie o experienta placuta in momentul folosirii lor. Nu cred sa fie prea bune cand vine vorba de gaming insa cand vine vorba de munca obisnuita de birou, isi vor face categoric treaba.

Pe langa asta, mouse-urile vor avea incorporata tehnologia Smart Touch Zone, tehnologie ce consta intr-o suprafata tactila ce inlocuieste traditionala rotita de scrool . Aceasta suprafata are un sistem cu vibratii care raspunde si iti ofera posibilitatea folosirii ei cu usurinta. De exemplu daca ai un document foarte lung si vrei sa ajungi la o anumita pagina, acest tip de scrool va fi mai mult decat util intrucat vei putea face scrool rapid prin toate paginile documentului.

Pe langa asta, Rapoo T120P va veni cu un design stilizat ce va combina liniile fine cu o suprafata confortabila la atingere si o buna integrare a butoanelor din stanga si din dreapta. Mouse-ul in sine va veni dotat cu un usb nano care este asa de mic si de neobservat incat il vei conecta si vei uita de el. Poti deasemenea sa alegi si din diferite variante de culoare cum ar fi galben, alb, rosu, gri si negru.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*