Nascut in aprilie si mandru de asta

aprilie
aprilie

Sunt o persoana nascuta in aprilie si imi place foarte mult acest lucru. Desi acum, in acest an, vremea din luna aprilie este mai putin buna si ne cam da batai de cap, fiind ba cald, ba frig, ba ninge, ba ploua, ba e soare, imi iubesc luna de nastere si sunt mandru ca sunt o floare a primaverii.

aprilie
aprilie

Poate ca regasiti si voi in aceste lucruri sau poate ca vreti sa completati cu altceva lista mea de caracteristici ale celor nascuti in luna aprilie.

Sunt hotarat

Persoanele nascute in luna aprilie, ca si mine de altfel, sunt foate hotarate. Poti crede ca suntem duri, nepoliticosi, egoisti si agresivi, dar de fapt noi suntem amabili si avem niste personalitati sensibile. Numai ca nu aratam aceste lucruri. Oamenii nascuti in luna aprilie sunt niste lideri grozavi care isi pot indeplini orice scop in viata si orice obiectiv pe termen scurt sau lung, pe care si-l propun.

Sunt pasionat

Cei nascuti in luna aprilie, ca si mine, au o mare pasiune pentru mancarea buna (si pe buna dreptate), pentru stiinta, carti, dar sunt de asemenea si foarte psionati in legatura cu ceea ce fac in aceasta viata: munca, familie, hobby-uri.

Urmandu-si pasiunile, aceste persoane se ajuta pe ele insele sa isi gaseasca jobul de vis, dar si sa fie de succes si sa faca multi bani, cu toate ca nu banii sunt principalul scop al lor in viata (desi nu strica si s-au obisnuit cu ei).

Sunt indraznet

Sunt nascut in luna aprilie si sunt indraznet. Sunt taur, dar nu impung, insa merg inainte mereu si indraznesc sa fac ceea ce altii nu ar face. Nu ma tem sa confrunt problemele si obstacolele pe care mi le arunca viata in fata. Nu ma tem sa spsun in fata ceea ce am de zis, chiar daca aceste lucruri pot sa imi atraga critici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*