Motive de vizitat Bulgaria

motive vizita bulgarua

motive vizita bulgaruaBulgaria este o tara foarte bogata in istorie si cultura si este favorita printre cei care merg in concedii datorita manastirilor sale impresionante. Nu spun ca la noi in tara nu ar fi, insa in alta tara, si una vecina pe deasupra, este vorba despre altceva. Poate fi vizitata Manastirea Rila, la fel de mareata manastire Bachkovo si manastirea care este pe picioare de 700 de ani Aladzha. Aceste monumente impresionante si frumos arhitecturate sunt exemple fine ce dovedesc istoria frumoasa si religioasa a tarii.

De ce mai este atat de bine de vizitat aceasta tara minunata, vecina cu a noastra? Datorita apelor sale minerale si a spa-urilor care se regasesc in ea, Bulgaria este recunoscuta pentru potabilitatea apelor sale. Indiferent daca calatorii care ajung aici sunt cu bani mai multi sau mai putini, toata lumea se poate bucura de ceva relaxare in vacanta si cu izvoarele sale minerale in numar de 200, Bulgaria este locatia ideala pentru asta.

Amplasate prin toata tara, inclusiv in locatii cheie cum ar fi Sofia, Velingrad, Varshets si Sandanski, fiecare dintre oamenii aflati in concediu trebuie sa se asigure ca va gasi un spa cat mai aproape de sine astfel incat sa experimenteze o bucatica din traditile bulgare si de asemenea efectele linistitioare ale apelor minerale fierbinti care atrag localnicii tot anul.

Poate ca Bulgaria nu este in topul locatiilor de vacanta din Europa, insa cu siguranta este o destinatie accesibila in care multa lume poate ajunge cu buletinul sau pasaportul pentru a se bucura de minunatiile sale. Cultura, religia, istoria si traditiile locale fac din Bulgaria un loc minunat in care sa mergi in concediu sau intr-un city-break pentru cateva zile. Cel mai adesea, Bulgaria este o tara vizitata pentru ca, asemenea ca in Romania, are deschidere la Marea Neagra si litoralul sau este plin de turisti de toate natiunile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*