Motive de a renunta la hainele vechi

haine vechiHainele nu te mai incap. Acesta ar trebui sa fie un motiv destul de bun incat sa renunti la hainele mai vechi din garderoba ta. Chiar daca tii la ele si iti sunt foarte dragi si inca de calitate, nu incerca sa te indesi aiurea in ele si pana la refuz, pentru ca pur si simplu nu iti vor mai veni. Mai bine intreba o prietena daca nu le doreste sau doneaza-le undeva sau cuiva.

Daca unele piese de imbracaminte nu te mai incap, este timpul cel mai potrivit sa le spui la revedere. Nu ai nevoie de ele, asadar ce mai astepti? Cu totii ne confruntam cu niste schimbari corporale de-a lungul timpului si de-a lungul vietii. Dar, o pereche de blugi care iti veneau in adolescenta, pot sa nu iti mai vina la varsta de 30 de ani totusi.

Unele femei mai pun in greutate si nu mai au corpul unor tinerele ca in adolescenta, in timp ce alte femei pot chiar sa slabeasca. Nu mai pastra o pereche veche de pantaloni doar pentru ca iti trezeste amintiri frumoase si nici nu ii mai tine pe undeva la pastrare pentru mai tarziu, pentru ca fie nu va mai fi vremea lor, fie nu iti vor mai venit, desi nu te-ai desparti de ei.

Nu iti mai poti purta hainele vechi din garderoba. Pana si unele haine care sunt mai calitative, ar mai trebui aruncate pentru ca pur si simplu sunt uzate si nu mai fac fata purtarii sau si-au schimbat culoarea cu spalarile din timp. Indiferent de cat de mult ai incerca, nu poti face ca tipul tau de imbracaminte preferat sa ramana la fel in timp. Iti vine bine, te face sa arati mai slaba, iti creste increderea in tine, insa tot este vechi si nu mai arata la fel.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*