Monociclul electric

Moto Pogo

Moto PogoPoate ai reusit sa vezi creatia Ryno Microcycle care pare a fi o motocicleta taiata in doua, dar care are un aspect incredibil. Ryno Microcycle pare a fi o motocicleta sportiva mare, dar care seamana ca jumatate de motocicleta. Dupa cum se stie, dezvoltatorii au reusit sa comprime o motocicleta intr-un vehicul pe o singura roata. Aceasta este dotata cu un cadru mic, un ghidon asemanator motocicletei si are si un cos in partea din spate unde pot fi depozitate cumparaturile, de exemplu. Ryno Microcyle este un monociclu care se poate intoarce pe loc, iar la bordul sau sunt giroscoape care au grija ca plimbarea sa aiba un echilibru.

Ryno Microcycle are dimensiuni compacte, un stil agresiv si abilitatea de a transporta o incarcatura decenta de marfa, dar este si destul de scumpa pentru un dispozitiv de transport pe distante scurte. Similar vehiculului Ryno, noul monociclu dispune de un design unic al rotii, avand ghidon si loc pentru picioare chiar deasupra rotii. Nu e atat de agresiva in aspect si acest lucru are farmecul lui. Roata imensa face totul la acest vehicul si nu pare a fi deloc un monociclu folosit de personalul de la circ.

Moniciclul Moto Pogo

Moto Pogo este propulsata de un motor de 500 watt, care ii permite acesteia sa ajunga la o viteza de 25 kilometri/ ora si care poate urca pante cu o inclinare de 25 de grade. O baterie de 60 volt suplimenteaza cantitatea de energie, permitandu-i sa parcurga distante de pana la 28 kilometri. Intregul sistem de propulsie este gazduit in interiorul rotii vacuum de 17 inch, astfel ca este complet protejat. De asemenea, roata nu va permite ca praful, murdaria sau apa sa ajunga la motor in timpul unei plimbari. In ciuda faptului ca functioneaza pe o singura roata, poate suporta calatori care o au greutate de pana la 150 kilograme, in timp ce Moto Pogo cantareste numai 27 de kilograme. Moto Pogo va avea un pret de start de 2.200 dolari.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*