Momentul nuntii si ce iti aminteste de acesta

Exista o traditie in randul mirilor, aceea de a oferi invitatilor sai o mica amintire de la evenimentul la care au participat. Marcat ca atare, acest tip de eveniment cere si stil pentru orice tip de decoratiune. Se include si categoria de marturii nunta.

Pe aceeasi lungime de unda ca si stil, pe aceeasi lungime de unda ca si tema si culoare marturiile de nunta se doresc in concordanta cu tipul de eveniment si mai mult decat atat cu ceea ce inseamna sugestia sa. Pana la urma intentionezi sa amintesti celor prezenti, in timp, ca au participat la un eveniment special.

Ce poti alege. Ai numeroase optiuni deci fara limite. Doar ca nu poti oferi cadouri pe masura celor primite de invitati si cu destinatie mirilor. Sunt mici detalii asa ca se incadreaza in lista de decoratiuni si nu numai. O prima idee ar fi aceea de gustare dulce si daca nu este vorba de tortul pe care il consuma la eveniment atunci ar putea fi vorba de borcanele cu miere bio, de dulceata ca la mama acasa mai ales daca nunta ta va avea un stil usor rustic, traditional. In concepte traditionale vin si micile saculete cu bomboane- se crede ca sunt o simbolistica a vietii in general si de aceea se aleg cele colorate si in contrast, cu ciocolata alba si neagra care sa sugereze ca in viata totul este si dulce si amar. Chiar si combinatiile de gusturi pot fi de asa natura, cu o usoara nota de aciditate de la citrice.

Ca tot vorbeam de traditii ca o influenta din alte culturi, spre exemplu asa cum este la americani, marturiile de nunta ar putea insemna acele mici decoratiuni insa in stil practic; alege spre exemplu un semn de carte in forma de fluture, cu un design complex. Alege o lingurita de cafea, ceai si asa mai departe cu un stil unic, un dop pentru sticlele cu vin spre exemplu ce nu le consumi si doresti sa pastrezi aroma sa. Desfacatoare de sticle, brelocuri sau chiar mici ustensile se inscriu in aceeasi lista.

Nu uita insa si sa personalizezi stilul acestor marturii. De preferat sa fie vorba despre data nuntii sau chiar despre forma de multumire a mirilor pentru invitatii lor, cu numele mirilor inscriptionat. Sau ca o alternativa ieftina este si adaugarea unui tag de asa natura, o mica eticheta sau un ambalaj care sa includa si aceasta forma de prezentare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*