Ce modificari sunt posibile la termopane?

service termopane

Daca nu te mai multumeste functionarea termopanelor din dotarea locuintelor/ diverselor spatii, in sensul ca este deficitara, ai posibilitatea sa efectuezi o serie de modificari asupra lor. Cealalta varianta este sa schimbi complet termopanele, insa este mai costisitoare si nu te-ar avantaja.

In ce conditii este necesar sa efectuezi modificari a geamurilor/ usilor termopan?

Legat de cum trebuie sa procedezi, cand e bine sa intervii asupra lor si alte astfel de detalii iti pot fi furnizate de specialisti. SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC este de altfel un reper in acest sens, spre care te poti orienta pentru a primi lamuririle de care ai nevoie privind un astfel de proiect.

In principiu dorinta de a interveni printr-o astfel de schimbare apare din cauza monotoniei care se instaleaza in propriul camin, cu toate ca se potriveste si ca solutie privind termopanele defecte. Este valabil un astfel de serviciu, deci nu mai e cazul sa te ingrijorezi legat de o reinstalare a termopanului, de alte glafuri etc. Cand procedeul este realizat de personalul calificat si totodata experimentat al echipei ULTRAPVC, beneficiarii au siguranta unui randament optim al termopanului reconfigurat.

Cu un grad inalt de cerere, modificari la nivelul termopanelor sunt:

  • Geamul fix pentru gaura de hota
  • Geamul mobil pentru gaura de hota
  • Geamul fix pentru deschidere

In cazul modificarilor de realizat la un geam fix ce se doreste a avea o gaura dreptunghiulara sau sferica, specialistii UltraPVC exemplifica procedura prin imagini, pe reparatii-termopane.net. In acest mod tubulatura centralei termice sau a hotei va trece prin el fara probleme.

Pe scurt, specialistii desambleaza geamul fix al termopanului, aplicand o sticla noua, care este deja executata cu gaura de centrala sau hota, la aceleasi dimensiuni cu ale celei inlocuite. Avantajul este ca nici functionalitatea si nici aspectul termopanului nu au de suferit, iar noul termopan este bine etansat, practic si rezistent, fara a favoriza condensul.

Nevoia poate presupune si modificarea unei cercevele termopan, de asemenea pentru gaura de hota. Intrucat aceata deserveste deschiderii, respectiv inchiderii respectivului geam, nu mai exista posibilitatea de a monta un geam cu gaura. Solutia? Modificarea se realizeaza pe dimensiunea dorita a cercevelei, ulterior montata fiind elementul care va imparte spatiile. Astfel, la alegere se va realiza in partea superioara sticla cu gaura sau panel PVC cu gaura. Specialistii in servicii de reparatii geamuri termopane PVC stau la dispozitie cu mai multe informatii legat de asta.

In cazul termopanelor cu geam fix ce doresc a fi transformate in geamuri cu deschidere, se demonteaza geamul fix, dupa care se monteaza cerceveaua executata dupa dimensiunile golului, ce prezinta atat elementele de feronerie, sticla termopan, cat si balamalele.

Se pot realiza astfel de modificari ale termopanelor cu geam fix, in geam cu deschidere indiferent de tipul tamplariei PVC, de culoarea, modelul sau deschiderea specifica acestuia.

Vezi aici tipuri de modificari termopane posibile si alege varianta de care ai nevoie pentru functionalitate sporita si mai mult confort. Echipa UltraPVC este la dispozitia ta si cu alte servicii specializate, care iti garanteaza o functionare durabila si eficienta a feroneriei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*