Modalitati simple de despartire

despartire
despartire

Vorbeste cu iubitul tau la telefon si comunica-i faptul ca vrei sa te desparti de el pentru ca relatia voastra nu are viitor din punctul tau de vedere. Daca esti suficient de curajoasa pentru a-ti anunta viitorul fost iubit de despartire in timp ce il privesti in ochi foarte bine pentru tine, insa daca nu poti face asta cu sufletul deschis mai bine l-ai suna pe partener si i-ai spune tot ce ai pe suflet in mod direct.

In acest fel, te vei simti mult mai comod si mai increzatoare fara sa-ti fie frica de a-ti exprima sentimentele in mod deschis si fara a-ti fi frica de o scena urata in public sau acasa. Ca o alternativa, poti alege sa ii trimiti mesaj iubitului tau, totusi nu ar fi o tactica prea respectuoasa. Atunci cand ii vei auzi vocea, vei fi capabila sa iti exprimi decizia direct si sa ii raspunzi la intrebari. Pastreaza conversatia scurta si fii tactica cu intelorcutorul tau.

Treci mai departe. Exista o serie de situatii in viata atunci cand nu trebuie sa mai spui nimic. Cateodata, actiunile noastre pot spune despre gandurile noastre la fel ca si cuvintele. Poate ca solutia cea mai buna pentru tine sa te desparti de iubit este de a te muta in alt loc, de a uita de tot pentru cel putin o perioada de timp sau chiar pentru totdeauna, mai bine.

Daca locuiesti intr-un oras mare, ai putea sa te muti pur si simplu intr-un alt district astfel incat sa nu fii de gasit de catre prietenul tau si acesta va intelege destul de simplu ca nu vrei sa mai ai de-a face cu el, sau de asemenea se poate ingrijora si va dori sa te gaseasca acolo unde ai mers.

Prin mutatul in alt oras vei avea o sansa grozava de a te gandi mai mult la relatia ta, de a-ti deschide larg ochii si de a lasa emotiile negative la o parte. Mai mult de atat, este o modalitate grozava de a evita discutiile neplacute cu partenerul si argumentarea motivelor tale de despartire. Este o solutie oarecum lasa, insa foarte buna.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*