Modalitati prin care sa impresionezi in prima zi de munca

impresie prima zi munca
impresie prima zi munca

Iti spunem cum sa faci fata primei zile de munca in noul tau mediul  astfel incat toata lumea sa te vada cu ochi buni si sa te aprecieze inca de la inceput. A gasi, a aplica pentru si a primi un nou job poate parea drept partea cea mai grea, insa este vorba despre cum te descurci mai ales in prima zi pentru a putea sa te descurci la fel si mai departe.

Cum sa pari destul de prietenos si nu ciudat? Cat de tare ar trebui sa-ti faci ideile auzite din prima zi de munca inca? Si cel mai important, cum iti poti da seama daca seful tau te place de fapt? Am vorbit cu experti in cariera si cu life coach si am aflat ce ar trebui sa faci pentru o prima buna impresie pentru atunci cand incepi un nou job.

A te pregati pentru un interviu este greu. Ca un examen destul de stresant si de infricosator, iti petreci saptamani intregi pregatindu-te si repetand ceea ce ai de spus si de aflat despre acea companie. Insa nu inceta a face asta dupa ce ai obtinut jobul respectiv pentru care ai aplicat.

Continua sa-ti faci temele. Ai cercetat din greu pentru a obtine acel job, insa continua sa sapi dupa informatii si dpa ce incepi munca. A scoate in evidenta problemele majore si oportunitatile pe care le poti intampina in organizatie prezinta puncte vitale si dovezi pentru o cariera de succes.

Este de asemenea important sa iti dai seama care sunt personajele principale in aceasta treaba. Cine ar putea lua deciziile legate de viitorul tau? Identifica acei oameni care iti pot face munca mai usoara sau care ti-ar putea-o transforma intr-un adevarat iad.

Se merita sa afli mai devreme cine este cine atunci cand vine vorba despre informatiile despre jobul tau. Cunoasterea inseamna putere. Identifica viitopri colegi de munca, in speciale oamenii cheie din resursele umane (HR), economie si IT.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*