Mituri legate de un abdomen plat

Toata lumea isi doreste sa aiba un abdomen plat, mai ales cand se apropie vara. Uneori suntem in stare sa facem orice lucru, doar pentru a reduce cativa centrimetri din circumferinta abdominala. Problema este ca majoritatea oamenilor isi pierd pur si simplu timpul si energia incercand sa aiba un abdomen plat folosind metode inadecvate, insa care se preteaza a fi foarte eficiente. Exista o serie lunga de mituri legate de burta si cum poti sa scapi de ea.

Unul dintre miturile mentionate mai sus este acela ca abdomenele ajuta la eliminarea burtii. Fals. Toata lumea are muschi abdominali, doar ca nu sunt vizibili la toata lumea deoarece sunt protejati de un strat gros de grasime. Daca vrei sa scapi de grasimea abdominala, trebuie sa te concentrezi asupra arderii grasimilor care inconjoara burta. Ideea este sa nu te obsedeze abdomenele, ci arderea grasimilor.

Un alt mit este acela ca trebuie sa nu mananci pentru a avea un abdomen plat. Nimic mai fals. Infometarea nu numai ca nu este eficienta, dar poate fi si foarte periculoasa pentru bunastarea corporala. Daca te gandesti ca o reducere drastica a caloriilor va duce la rezultate bune si rapide, te inseli. E foarte important sa intelegi ca organismul uman este foarte complex si, prin urmare, infometarea poate sa-ti deregleze total metabolismul corporal. Solutia nu este sa renunti la mancare, ci dimpotriva, sa mananci mult mai des insa mai putin cantitativ.

Ultimul mit legat de burta si eliminarea ei, este acela ca trebuie sa renunti la carbohidrati, deoarece sunt defavorabili pentru sanatatea ta. Fals. Adevarul este exact pe dos, poti sa mananci carbohidrati chiar si atunci cand slabesti sau sa slabesti mancand carbohidrati. Ideea in sine este sa nu te atingi de carbohidratii furnizati de produsele fast-food, insa carbohidratii proveniti din cereale integrale si orez sunt mai mult decat bineveniti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*