Mici sfaturi pentru a-ti tine blogul activ

Va prezint cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmati pentru a avea un blog activ, cu articole multe pentru cititorii tai. Cateva subiecte pe care le poti aborda cu usurinta.

Un mod simplu de a scrie zilnic este sa postezi cate un articol despre cate un eveniment, ca sigur in fiecare zi este cate un alt eveniment si ai de unde posta.

Daca iti place sa citesti carti, prezinta-le pe blog. Este interesant sa citesti parerea cuiva inainte sa te apuci sa citesti o carte. Valabil si pentru filme.

Daca ai o nisa similara cu un alt blogger este foarte usor sa comunici cu el prin raspunsuri-articol pe blogul tau. In loc sa-i lasi un comentariu de 200 de cuvinte, scrie un articol la tine pe blog cu trackback catre articolul lui.

Organizeaza concursuri cu premii valoroase sau mai putin valoroase, nu este important acest lucru. Ce este important este ca tii la cititorii tai si-i premiezi pentru ca sunt mereu la tine pe blog.

Da sfaturi. Daca tu crezi ca poti da mici sfaturi, nu ezita. Oricine are nevoie de sfaturi, chiar daca nu recunoaste asta. Deasemenea, daca ai o problema, nu ezita sa le ceri sfatul.

Rescrie un articol. Folosindu-te de o idee dintr-un articol vechi, incearca, daca stii cum, sa-l imbunatatesti. Redacteaza alt articol, mai bun, pe aceeasi tema.

Nu uita de guest-posturi. Accepta ca alti bloggeri, sau chiar cititori, sa posteze la tine pe blog.

Scrie despre ce-ti place tie, in primul rand. Asta mi se pare cel mai corect lucru pe care-l poti face atunci cand detii un blog personal. Scrii despre ce-ti place, pentru ca asa scrii cu spor.

Multa bafta si sa ne citim in continuare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*