Mergi la camping? Nu uita de confortul tau si de saltea

Nimic nu se compara cu o iesire in aer liber. Te simti liber, uiti de griji si te relaxezi cu aer proaspat si cu ceea ce natura ofera. Pentru asta ai nevoie si de o planificare ca la carte caci pornesti in aventura cand trebuie sa suplinesti confortul de acasa. Ori o saltea camping este inscrisa in lista de nevoi. Este de la sine inteles ca o saltea iti ofera maximul de confort in defavoarea unui simplu cort si al unui sac de dormit. Unde mai pui ca prin iarba misuna tot felul de insecte. Fara sa strici momentul insa in egala masura sa te preocupi de ce inseamna sa te simti bine aceasta este solutia. Caci avantajele sunt o lista lunga.

In prima faza ai putea crede ca iti complici situatia doar pentru un moft. Insa la fel de compacta ca si locul de cazare, ca si celelalte elemente ce le incluzi pentru camping salteaua este pliabila si usor de transportat. Intr-o clipita este in punga, intr-o clipita devine spatiul intim pentru dormit. Si poate ca nu este vorba numai de tine insa si de copii pentru care grija este multiplicata- sensibili si la o varsta la care au nevoie de confort acestia nu pot dormi oricum, oriunde. Chiar si fara o astfel de situatie salteaua de camping aduce echilibrul perfect intre dorinta de a sta in aer liber, de a experimenta asta, dar fara inconveniente si compromisuri.

Salteaua de camping este de fapt multifunctionala astfel ca investitia este una menita sa te multumeasca mai mult decat ai crede. De doua persoane deci destul de incapatoare, prevazuta cu pompa nu ai nevoie decat de cateva minute pana cand sa iti instalezi micul cuib de odihna. Pompa poate fi si una electrica pentru a te scuti de efort sau manuala pentru orice eventualitate cand cine stie in ce salbaticie vei ajunge. Mai mult decat atat, saltele gonflabile pot fi si duble. Dublu confort practic cand sensibil din fire simti nevoia de un loc moale fara sa simti discomfortul faptului ca nu esti la tine acasa.

Dimensiunile variate aduc si ele un avantaj caci asta va face ca poti sa alegi dintr-o gama diversa in functie de buget. Mai cu seama te vei adapta si in functie de tipul de cort pe care il ai pregatit pentru aventura campingului. Multi sunt atrasi de o astfel de placere insa au retineri cand vine vorba de a dormi mai putin confortabil. In varianta moderna insa asta nu va fi o problema.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*