Mercedes Benz E-class

kicherer-mercedes-e-class_3  Unele masini definesc un brand, BMW prin Seria 3, Audi cu A3 si Ford cu Focus. In cazul Mercedesului masina care defineste firma auto este modelul E-class. E-class se afla in centru atentiei la Mercedes care are grija ca masina care defineste firma sa beneficieze de publicitate si prezentari de gala. La show-ul auto de la Detroit Thomas Weber, membru al grupului de conducere din cadrul firmei afirma ca modelul E-class este inima  firmei Mercedes Benz.

                 Cel mai spectaculos lucru de la acest show de prezentare auto l-a reprezentat motoarele preluate din piese dezmembrari Mercedes care au fost restaurate si imbunatatite de parca erau nou. Prin acest lucru Mercedes a arata ca o masina second hand se poate transforma peste noapte intr-o masina noua. Reprezentantul celor de la Mercedes prezentat mai sus a pus la dispozitia curiosilor un tabel care indica numarul de masini E-class vandute in ultimii 60 de ani. Numerele  sunt surprinzatoare si nu trebuie sa fii calificat ca sa iti dai seama de ce E-class este inima firmei Mercedes Benz. E-class este in aceasta pozitie pentru ca genereaza cel mai mare profit pentru firma Mercedes Benz. E-class a ajuns atat de cunoscuta pentru ca are modele berlina, break, coupe si cabriolet.

                O alt gama de masini este la nivelul de popularitate al E-class. Este vorba despre gama vito care s-a dezvoltat rapid in ultimii ani. Pentru ca Mercedes Benz a investit foarte multi bani pe piese vito de calitate masina s-a bucurat de aprecierea soferilor.

                Modelul E-class a fost intodeauna in top pentru ca a beneficiat de cele mai bune imbunatatiri pe care Mercedes le avea in orice vreme. Masina este in top inca din primul an in care a fost construita. Asa cum Mercedes ne-a obisnuit modelul apare in fiecare an, iar anul acesta v-a fi prezentata la show-ul auto din Detroit si Geneva.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*