Mentor de wellness

mentor wellness
mentor wellness

mentor wellness

Wellness inseamna o stare de bine care este atribuita atat corpului, cat si psihicului, adica o imbinare foare reusita dintre aceste doua stari care ne fac sa ne simtim bine in fiecare zi a vietilor noastre. Acest termen este imprumutat din limba engleza si este tot mai des folosit si mai popular chiar si in Romania.

In legatura cu acest termen atat de auzit in ultima vreme, se poate aduce vorba si de jobul de mentor de wellness, adica un fel de antrenor personal care iti spune ce si cum trebuie sa faci ca sa duci un stil de viata mai bun si sa traiesti mai mult si mai sanatos.

Acest mentor de wellness are in cadrul atributiilor sale mai multe sarcini printre care se numara si:

  • Acesta evidentiaza un plan de dieta pentru clienti dupa ce deja a vorbit cu nu nutritionist profesionist. Isi ajuta clientii sa foloseasca diferite echipamente pentru exercitiie fizice in modul corect.
  • Acesta trebuie sa reevalueze istoria medicala a clientilor sai si sa se asigure ca acest program de sanatate nu contine vreun tip de exercitiu sau de regim care ar putea sa fie daunator pentru acestia.
  • Acest mentor trebuie sa fie expert  in legatura cu afectiunile de sanatate ale clientilor sai astfel incat sa fie cu putinta sa ofere primul ajutor imediat dupa o criza sau chiar in timpul unei crize.
  • Drept mentor, acesta ofera sesiuni bune si eficiente de wellness pentru clienti. Pentru acest lucru, acesta trebuie sa se adapteze la toate trasaturile jobului.
  • Acestia trebuie sa fie foarte atenti si la  detalii astfel incat sa fie capabili sa isi dea seama acolo unde altii au esuat. Pan la urma,  este vorba despre o profesie plina de responsabilitati.
  • Drept coordonator de wellness, un asemenea mentor administreaza sistemele cu baze de date pentru locul sa munca. Acesta planuieste toate activitatile,  se ocupa de recrutare, de staff si de clienti, de problemele financiare, cam de toate in mare, etc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*