Masini uriase de la Mercedes Benz

Mercedes Benz isi extinde repede gama de masini. Daca acum un an Mercedes Vito facea furori cu noua masina din serie acum o gasesti mai mult in garaje la firmele de dezmembrari auto mercedes. Anul acesta cei de la mercedes au venit cu ceva nou, ceva urias care a mai fost pe piata si acum a fost imbunatatita si scoasa din nou la vanzare.

Noua masina de mare tonaj care este folosita in constructii pentru transport a fost prezentata firmelor care sunt interesate de ceva nou si performant. Aceasta noua masina din seria de mare tonaj a fost numita Aroc si a fost conceputa pentru a satisface diversele nevoi ale industriei constructiilor.

Aceasta masina a fost foarte apreciata de catre reprezentantii firmelor de constructii pentru ca Mercedes a oferit o varietate de neegalat fata de modelele prezentate anterior. Cei de la mercedes s-au potrivit si cerintelor individuale pe care le-a avut fiecare firma. Acestia au fost nevoiti sa faca pe placul firmelor de constructii pentru ca au primit o comanda uriasa. Din gama larga de masini de mare tonaj au facut parte diferite masini de transport. Acestea s-au diferentiat prin tonajul si performanta, dar si prin comfort si design.

Mercedes Benz a prezentat odata cu aceste masini de mare tonaj si alte masini de transport precum noul mercedes Vito care se afla a doua prezentare pe anul acesta. Producatorii au insistat pe prezentatrea modelului vito pentru ca este foarte populara si vanduta in multe exemplare, de aceea nu au pierdut oportunitatea de a-i face din nou publicitate.

Aceasta stire este o veste buna pentru firmele de dezmembrari mercedes care o sa simta schimbarea prin masinile second care o sa fie vandute si inlocuite cu altele noi. Mercedes Benz si-a mai prezentat si planul pentru anul acesta, plan care arata foarte bine si este plin de surprize.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*