Masini uriase de la Mercedes Benz

Mercedes Benz isi extinde repede gama de masini. Daca acum un an Mercedes Vito facea furori cu noua masina din serie acum o gasesti mai mult in garaje la firmele de dezmembrari auto mercedes. Anul acesta cei de la mercedes au venit cu ceva nou, ceva urias care a mai fost pe piata si acum a fost imbunatatita si scoasa din nou la vanzare.

Noua masina de mare tonaj care este folosita in constructii pentru transport a fost prezentata firmelor care sunt interesate de ceva nou si performant. Aceasta noua masina din seria de mare tonaj a fost numita Aroc si a fost conceputa pentru a satisface diversele nevoi ale industriei constructiilor.

Aceasta masina a fost foarte apreciata de catre reprezentantii firmelor de constructii pentru ca Mercedes a oferit o varietate de neegalat fata de modelele prezentate anterior. Cei de la mercedes s-au potrivit si cerintelor individuale pe care le-a avut fiecare firma. Acestia au fost nevoiti sa faca pe placul firmelor de constructii pentru ca au primit o comanda uriasa. Din gama larga de masini de mare tonaj au facut parte diferite masini de transport. Acestea s-au diferentiat prin tonajul si performanta, dar si prin comfort si design.

Mercedes Benz a prezentat odata cu aceste masini de mare tonaj si alte masini de transport precum noul mercedes Vito care se afla a doua prezentare pe anul acesta. Producatorii au insistat pe prezentatrea modelului vito pentru ca este foarte populara si vanduta in multe exemplare, de aceea nu au pierdut oportunitatea de a-i face din nou publicitate.

Aceasta stire este o veste buna pentru firmele de dezmembrari mercedes care o sa simta schimbarea prin masinile second care o sa fie vandute si inlocuite cu altele noi. Mercedes Benz si-a mai prezentat si planul pentru anul acesta, plan care arata foarte bine si este plin de surprize.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*