Luna nasterii spune multe despre sanatatea ta

Destinul scris in stele, predispozitia ta in functie de preferinte culinare si mai cu seama data nasterii ce conteaza si ea in egala masura sunt referinte de multe ori pentru cum am putea evolua. Desigur, fara sa faci nimic in a schimba o situatie este clar ca poate vei ajunge in pragul bolii. Si cand vine vorba de luna nasterii se pare ca si aici exista o clasificare pentru starea de sanatate:

 1. Ianuarie- din cauza lipsei de soare se pare ca o prima explicatie persoanele din aceasta categorie ar putea suferi de Alzheimer sau boala uitarii, Boala Crohn si epilepsia.
 2. Februarie-se pare ca astfel de persoane sunt mai active noaptea, de unde si problemele legate de somn. In termeni medicali este vorba de narcolepsie.
 3. Martie- o prima problema este astmul si nu numai caci din nou din lipsa soarelui exista carente de vitamina D si o oarecare putere scazuta in ceea ce priveste studiul.
 4. Aprilie- probleme cu alcoolul, dar si o predispozitie pentru boli precum autism si depresie sezoniera. 
 5. Mai -un IQ scazut se pare la care se adauga si diabetul si glaucomul.
 6. Iunie- aceasta categorie este usor mai putin afectata de boli grave insa se confrunta cu probleme de vedere cel mai adesea.
 7. Iulie- aceeasi poveset se repeta si pentru cei nascuti in luna iulie. Probleme cu vedere in mod deosebit si cam atat.
 8. August- probleme de comportament. Aproximativ 30% din cei nascuti in aceasta luna prezinta astfel de probleme, de tulburari.
 9. Septembrie- astm se inregistreaza ca problema majora.
 10. Octombrie- astmul se pare este cea mai mare problema.
 11. Noiembrie- pesimismul este cuvantul ce guverneaza aceasta luna.
 12. Decembrie- alergiile dau batai de cap in mod special.

Una peste alta starea de sanatate este influentata de mult mai multe aspecte decat referinta lunii de nastere.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*