Lucruri pe care nu le stiai despre tine

Se spune ca omul cat traieste invata. Si nu este vorba doar despre a acumula experiente si informatii ci si despre a invata despre tine. Suna putin ciudat caci ce nu stii despre tine? Stii ce iti place sa mananci, stii ce tabieturi ai si fara de ce nu ai putea fi implinit. Dar sunt lucruri pe care nu le stii despre tine.

Femeile de exemplu au tendinta de a casca gura cand se dau cu rimel. Un moment haios ai putea spune insa in multe din cazuri nici nu isi dau seama. Este vorba de nevoia de alungire, de a face vizibila zona si mai cu seama de a privi cu capul in sus pentru ca atunci cand pui mascara sa curprinzi intreaga geana.

Te intrebi de ce ai cumparat ceva ce nu aveai tocmai nevoie? Se poate sa fi fost atras de simtul olfactiv, de arome imbietoare care creeaza o atmosfera de relaxare si implicit aduc in prim plan placerea ta de shopping.

Asa cum fluturii traiesc doar o zi un fulg are nevoie de o ora sa fie creat si de o fractiune de secunda sa fie topit. Efemeritatea in lumea noastra se traduce in ani chiar si asa totul se rezuma la a trai frumos, la a pretui tot in jurul nostru.

Stiai poate ca atunci cand esti nervos si ai expresii ale fetei specifice starii vei folosi pana la 43 de muschi? Poate nu suna interesant pana aici insa intr-o nota comparativa cu momentul in care esti fericit si zambesti doar 17 muschi vor fi contractati. O diferenta enorma care acum iti dezvaluie ca a zambi ar trebui sa fie inlocuirea tristetii. Si poate doamnele inteleg cu mult mai bine asta cand vine vorba de riduri de expresie. Acum ramane sa descoperi cum vei contracara astfel de stari pentru a-ti readuce zambetul pe buze.

Acum spune-mi…sun t lucruri pe care nu le stii despre tine?

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*