Londra iarna

Londra
Londra

Londra este cu siguranta una dintre cele mai frumoase si mai deosebite atractii turistice din lume, mai ales pe timpul sarbatorilor de iarna. Mii de vizitatori si de turisti vin in capitala Regatului Unit al Marii Britanii in fiecare an sa admire frumusetile si maretia sa.

Oricum, in timpul sezonului de iarna, al sarbatorilor, Londra devine o destinatie extrem de populara de vreme ce ofera atat de multe oportunitati si de lucruri de facut in timpul Craciunului. Londra este plina de sarm si de spirit festiv mai ales in timpul sarbatorilor de orice fel.

Intr-adevar, oricine va gasi ceva pe gustu sau in Londra. Aici am intocmit o lista cu cele mai populare lucruri de facut in acest oras minunat in timpul sarbatorilor de Craciun.

Magia patinajului

Londra ofera o gama foarte variata de patinoare din care poti alege sa aluneci pe gheata cu gratie in timp ce admiri orasul cu toate frumusetile sale. Ia in considerare vizitarea unui dintre patinoarele din cadrul Victorian Gothic National History Museum sau alege-l pe cel de la Turnul Londrei.

Oricum, daca iti place sa experimentezi ceva mai modern, nu ar trebui sa ratezi Canary Wharf sau London Eye. Cele mai bune pationare pot fi regasite de asemenea si in cadrul mallurilor.

Pantonima

Marea Britanie este vazuta in inreaga lume drept taramul pantonimei. Daca planuiesti sa vizitezi Londra alaturi de copiii tai, bucura-i u vizionarea de spectacole de pantonima cu Peter Pan, Aladdin sau Cenusareasa. Mai mult de atat, copilul tau ar puea chia sa ia parte din intregul show. Pantonima este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poti vedea in Londra.

Mergi la Winter Wonderland

Oamenii sunt asteptati in fiecare zi in Hyde Park la Winter Wonderland de la ora 10 a.m. pana la ora 10 p.m. Acest loc are o gramada de lucruri de oferit vizitatorilor printre care si curse, patinoare, spectacole inedite si jocuri. Acesta este de asemenea un loc grozavincare poti merge alaturi de copiii tai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*