Londra cel mai periculos oras

Anglia Politia

Anglia PolitiaLondra, in afara de a fi capitala, este unul din cele mai periculoase orase din Anglia. 8.6 milioane de crime au fost raportate in Anglia si Wales intr-o perioada de doar un an care s-a sfarsit in luna Martie 2013.

Printre toate tarile din Europa, una din cele mai barfite natiuni ce au legatura cu statisticile crimei este Anglia. Unele rapoarte au etichetat-o ca fiind „Capitala Crimei a Europei”. De fapt, mai multe infractiuni sunt inregistrate in aceasta tara decat in orice alta parte a lumii, precum America, Africa de Sud sau canada. Cu toate acestea, unii argumenteazza ca sistemul de inregistrare a infractiunilor intre tari este diferit si diferenta nu a fost luata in considerare cand Anglia este comparata cu alte natiuni cum este Statele Unite ale Americii.

Anglia, fiind o destinatie populara pentru studenti si turisti in acelasi timp, are cateva orase in care acesti indivizi sunt supusi la un risc. Este ca un microcosmos a lumii, avand unele din cele mai mari concentratii de Asiatici, descendenti Africani si alte minoritati, impreuna cu oamenii din multe alte comunitati. Cu un amestec de atat de multe culturi, tara este relativ pasnica. In asa numitele orase violente ale Angliei, unele din cele mai comune aspecte ale vietii sunt saracia, dependenta de droguri, somajul, impreuna cu alcolismul. Cu toate acestea, situatia se schimba, desi majoritatea acestor orase sunt victime ale unor reputatii mai vechi, ar putea sa nu fie adevarat tot ce se spune despre ele.

Londra

Londra, capitala Angliei, si una din cele mai frumoase metropole, nu numai din Anglia, dar ci din intreaga lume, este inca afectata de incidentele crimei de pe strada. De asemenea nu este sigura pentru adolescenti, in timp ce a fost indicat de uciderea a 16 adolescenti pe o perioada de 6 luni in anul 2008. Unul din lucrurile ciudate ale crimelor din Londra este ca in timp ce criminalii din lume folosesc arme, infractorii din Londra au o atractie fata de cutite. De fapt, exista un atac cu cutitul o data la 52 de minute in Londra, potrivit statisticilor disponibile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*