Lenjeria cu parfum, o placere masculina

lenjeria intima este un domeniu de interes pe langa cel de nevoie. Si pe cat de confortabila se doreste a fi pe atat de inventivi sunt cei care o creeaza. „Le slip francais” reprezinta un bun exemplu in acest sens. Acesta firma a creat o linie de lengerie intima pentru barbati putin diferita de ce este pe piata. Colectia „Indomptable” face deja furori.

Despre ce este vorba? O astfel de lenjerie intima contine micro-particule de parfum care se elibereaza treaptat. Te gandesti ca va fi pe parcursul purtarii insa inventia se refera la acelasi efect parfumat care sa reziste si dupa spalare, mai exact dupa 30. Si daca te gandesti ce fel de parfum este aceasta firma s-a gandit la toate aspectele pentru a revolutiona piata de lenjerie intima. Intr-o combinatie de mosc si pere, nu prea puternic, nu intens insa nici de neobservat doar o nota echilibrata. Asa cum a declarat chiar cel care a pus in practica ideea este un parfum „destul de masculin”.

Succesul unei astfel de lenjerii cu siguranta nu va intarzia sa apara. Va fi probabil mai intai o curiozitate insa cine nu si-ar dori un parfum proaspat tot timpul? Si poate ca pretul va influenta si el decizia. Dar daca este sa ne gandim practic la ideea de lenjerie aceasta este intotdeauna o preocupare. Mai cu seama pentru acei barbati pentru care orice detaliu conteaza, mai ales pentru cei care doresc sa impresioneze sau pur si simplu sa aibe grija de aspectul si confortul lor.

De la lenjeria intima cu push-up si pana la cea de genul acesta parfumata domnii sunt incantati peste masura iar cifrele de afaceri ale unor astfel de companii o dovedesc. Guillaume Gibault, cel care detine firma creatoare de lenjerie intima pentru barbati cu parfum a surpins foarte bine ideea intr-o delcaratie a sa. Pentru a schimba ceva ar trebui sa incepem prin a schimba chiar lenjeria.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*