Legende despre castele bantuite

legende
legende

Castelul Medieval Chillingham  din Northumberland din Anglia apare de asemenea pe lista locurilor fantomatice in ceea ce priveste castelele bantuite din vremurile dedemult. Lady Leonora Tankerville a locuit in acest castel in timpul anilor 1920 si a scris despre prezentele fantomatice de aici pe care le-a trait singura. Printre acestea, doamna a intalnit pe fratele mort al barbatului care avea sa ii devina imediat sot, de asemenea ca si pe soldatul tanar care ii era prieten si care a vizitat-o pana la decesul sau.

Website-ul castelului Chillingham relateaza un numar mare de aparitii supranaturale care au fost vazute si povestite de cei care au trect pe acolo de-a lungul anilor.

  • Vocile a doi barbati sunt auzite deseori in capela, insa sunt prea inabusite pentru ca cineva sa poata distinge ceea ce spun.
  • O doamna fragila imbracata in alb se spune ca ar aparea in camara implorand dua apa de baut.
  • Un baiat, fie imbracat in albastru sau transmitand o lumina albastruie  se pare ca este vazut cateodata de catre vizitatori.
  • O alta prezenta este resimtita, insa niciodata vazuta intr-o alta camera.

Variate alte rapoarte sustinute din partea staffului si a vizitatorilor castelului continua sa apara, adaugandu-se la reputatia deja de legenda a castelului Chillingham drept fiind una dintre cele mai bantuite locatii din Anglia.

Daca ai tendinta sa dai crezare tuturor legendelor, Irlanda este in mod special mult mai bogata in locatii bantuite de fantome decat orice alt loc din lume. Castelul Lisheen este unul dintre cele mai bantuite castele din Irlanda, insa mai sunt si alte locatii numai bune de vizitat si de investigat.

Castelul Charleville. Localizat in Comitatul Offaly, acest castel se contureaza amenintator, inconjurat de o veche padure de stejari  acolo unde odata druizii isi practicau ritualurile religioase. Castelul in sine este o fortareata fromidabila construita intr-un stil gotic-renascentist de catre Earl de Charleville.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*