L.A este foarte scump. Afla totul despre asta!

la-noireL.A. Noire – 2011

Cost Estimat : 50 de milioane de dolari

As fi foarte uimit daca 49 de milioane de dolari nu s-au dus in animatiile faciale. Uitati-va la fetele personajelor, sunt atat de reale. Acest joc are 3 ani de cand a fost lansat, si pe console de ultimul gen, si inca straluceste in fata oricarui alt joc care indrazneste sa incerce sa faca caractere cu fete realiste. Chiar si caracterele faimoase de la Hollywood cu fete adevarate precum Ellen Page si Willem Dafoe.

L.A. Noire a fost imposibil de bine prezentat, si a capturat in mod perfect o bucata din intunecata atmosfera a orasului California din anii ’40. Ceea ce nu a fost, pe de alta parte, un joc bun. Ma doare sa spun asta, chiar si azi, dar nu poti evita faptul ca jocul a fost simplist, incoerent si indraznesc sa spun e un pic plictisitor.

Crescand in ierarhia departamentului de politie L.A., de asemeni putem sa cutreieram orasul, suna ca un vis virtual devenit realitate, dar in practica a fost ceva mai mult decat un joc adventure point and click. Era Grand Theft Auto cu stabilzatori. Fara indoiala, alegerea de gameplay era in context, unul cu care sa incepi macar, insa contextul se dizolva rapid cand fugi prin canale la lumina lumanrii cautand un schizofrenic cu un aruncator de flacari la sfarsitul jocului. Daca zvonurile ar trebui sa fie crezute, aceasta tehnologie revine intr-o forma mare pentru noul gen, cu dezvoltatorul anterior ruinat, urmarea spirituala a lui Team Bondi, Whore of the Orient.

Se pare ca in L.A. Noire s-a realizat o investitie extrem de mare in lucruri inutile, precum animatiile fetelor personajelor, vocile si grafica, insa jocul a fost un relativ esec. Pentru a fi capabil sa dezvolti un joc care o sa fie cumparat si aclamat de gameri, trebuie sa investesti in primul rand in Gameplay.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*