Jocuri grozave de jucat offline

jocuri

jocuriNu-i asa ca e minunat sa ai telefonul la dispozitie si chiar daca nu ai internet, sa poti sa te joci ceva sau sa iti petreci timpul cu anumite aplicatii care sa functioneze si in modul offline? Da, este minunat, si este si mai grozav de atat faptul ca exista asemenea jocuri pe care le poti instala in telefon si pe care te poti juca chiar daca nu ai mega sau wi-fi.

You Must Build A Boat

In aceasta urmare a jocului fantastic 10000000, calatoresti prin lume intr-o barca umila, construind-o intr-o nava formidabila prin lupte cu monstri, prinzandu-i intr-o maniera Pokemon, cautand razbunare si recrutand noi membri pentru echipajul tau.

Este un joc competitiv si foarte provocator care justifica crearea lumii. Adaugat la infatiarea catchy a jocului sunt inchisorile generate la intamplare si un sistem de combatare unic care se bazeaza pe jocul Candy Crush.

Cook, Serve, Delicious!

Lansat in lumea PC, acest joc a uimit jucatorii de toate genurile, varstele si preferintele datorita genului sau si a temei atractive, dar si a stilului vizual atat de sarmant. In acest joc, esti un bucatar si proprietar de restaurant intr-o cladire foarte inalta, faci mancare si servesti oamenii cu ceea ce isi doresc.

Poate ca suna prea normal, insa este unul dintre cele mai bune jocuri cu o cifra octanica ridicata dintre toate, de vreme ce va trebui sa iei cateva comenzi deodata si sa incerci si sa cureti mesele sau sa pui curse de soareci prin restaurant. Odata ce vei progresa, poti vumpara echipament nou, lucruri legate de restaurant, alimente, si chiar ai putea face ca localul sa fie in standarde de 5 stele. Este grozav ca poti juca asa ceva in modul offline.

Punch Quest

Acest joc vibrant si haotic a devenit un hir instant atunci cand a fost lansat in PlayStore. In cele din urma, un joc cu platforma de actiune care nu te foteaza sa tii ecranul pentru a misca personajele, axandu-se in schimb pe apasarea de butoane pentru a sari si a boxa in timp ce personajul alearga automat pe ecran.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*