Inventii inovatoare

inventii inovatoare
inventii inovatoare

Cu totii am fost martori la multele inovatii stiintifice si la toate dezvoltarile tehnologiei din ultimii ani.  Insa in vreme ce unele dintre aceste inovatii s-au dovedit a fi revolutionare si grozave, exista de asemenea si multe inventii mai mult bizare si ciudate, si cam defolositoare. Cu toate ca urmatoarele inventii sunt mai presus de toate..ei bine, ciudate, cel putin va trebui sa recunoasti ca sunt cu adevarat ingenioase.

Pixul cu USB

Pixul cu USB are mai multe intrebuintari, in primul rand putand fi folosit ca un pix obisnuit cu ajutorul caruia scrii ceva, si a carei pasta mai mult ca probabil se poate schimba, in al doilea rand capacul acestui pix putand fi indepartat si folosit ca stick USB pentru memorat lucruri. Mie unuia mi se pare destul de practic acest lucru, pentru ca ai un fel de dispozitiv 2 in 1 care te ajuta in orice situatie, plus ca este mereu la inde’mana’, te-ai prins?

Barca cu hamac

Cu o infatisare mai mult decat ciudata, aceasta barca revolutionara a schimbat cu totul modul obisnuit de percepe a utilitatii unei barci. Nu numai ca merge pe apa lin si rapid, insa de asemenea poate fi folosita si ca hamac pentru cei care vor sa faca din mersul pe apa o experienta mult mai relaxanta decat era pana acum.

Bicicleta din carton

Cu toate ca nu pare prea functionala la o prima vedere, aceasta bicicleta este chiar utilizata si se poate merge cu ea pe strada. Cu o infatisare mult mai aparte decat cea a bicicletelor normale fabricate din metal si otel, aceasta bicileta cu siguranta vine cu ceva in plus si arata mai altfel decat orice alt vehicul fara motor.

Casca invizibila de bicicleta

Daca mai sus vorbeam de insasi bicicleta de carton, acum a venit randul sa prezentam o inovatie in materie de protectie pentru atunci cand te afli pe bicicleta: bicileta invizibila. Cu toate ca la o prima vedere poate parea destul de ciudata si deloc invizibila, aceasta casca isi are avantajele ei si ajuta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*