Invata din The Sims

Sims 4

Sims 4Prima lectie despre viata pe care o poti invata din jocul The Sims este ca deciziile bune necesita putina gandire. Pentru a te mentine in forma trebuie sa faci exercitii. Pentru a fi mai inteligent trebuie sa citesti. Pentru a manca mai sanatos trebuie sa gatesti. Aceste mecanisme sunt elementare pentru un copil ce joaca un joc, dar cand iti conduci propria viata, mintea ta rautacioasa paralizeaza de la prea mult gandit. Opreste-te din gandit decizia perfecta, alege si actioneaza.

Poti rezolva jumatate din problemele umanitatii astfel. „Imi place aceasta fata, cum o determin sa ma placa”. Doar da click pe ea si alege ceva. „Dar ce sa ii spun?” . Tot ceea ce te apropie de scopul tau. Alege ceva. „Insa ar putea sa nu ma placa”. Chiar acum nici macar nu te cunoaste. Rezolva acest lucru, alege ceva. „Dar cum ne vom numi viitorii copii?”. Taci si alege ceva.

Gandind nu este in mod inerent rau cu siguranta, insa salvati lucrurile profunde pentru scrierea romanului tau si realizarea unei masini de spalat alimentata nucleara. Daca nu dai click de prea multe ori, probabil nu joci jocul prea bine.

Cea de-a 2-a lectie din The Sims este sa iti hranesti starea.

Daca Sim-ul tau este obosit, disperat dupa companie sau s-au udat, nu vor realiza prea multe. Un jucator decent pastreaza un ochi asupra acestor bari si nu le lasa sa scada prea mult, jucatorul exceptional construieste o viata care are grija de ele automat.

Asa este si in viata reala. Daca v-ati gasit intr-o cearta fara sens, sansele sunt ca in acel moment te aflai intr-un amestec de oboseala, stres si foame. Daca vrei sa fii cel mai spiritual, cel mai inteligent si cel mai optimist, ar trebui sa ai consistent grija de tine. Cea mai buna modalitate sa fii grozav consistent este sa fii intr-o stare buna.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*