Internetul: atoatecunoscator

internet

internetIn zilele noastre, nu ai cum sa scapi de prezicerile asupra sfarsitului lumii. Exista numeroase filme care au ca subiectul principal sfarsitul lumii. De asemenea, sfarsitul lumii din 2012 a fost cel mai in „voga” sfarsit, iar media sociala si internetul i-a determinat pe omeni, in special pe americani, sa-si cumpere numeroase buncare, unde sa se ascunda in cazul in care va veni sfarsitul lumii. Se pare ca nu a fost o investitie foarte buna, pentru ca sfarsitul nu a mai venit.

Internetul chiar este un instrument de lucru destul de notabil, pentru ca ne ajuta in situatii diferite, de la bine la rau. Internetul poate prezice indirect multe lucruri pe care vrem sa le aflam despre lucrurile din jurul nostru. Nu numai ca poate prezice viitorul intr-un mod incert, asa cum am descoperit mai sus, dar poate da gres cand vine vorba despre niste lucruri simple, ca multe informatii eronate despre situatiile ce au avut loc, despre anumite persoane celebre sau nu si asa mai departe. Internetul este o unealta destul de simpla, pentru ca nimic nu este mai simplu a tasta pe unul dintre motoarele sale de cautare ceea ce ne dorim a afla despre ceva anume.

Pe internet descoperim tot felul de lucruri: de la filme, videoclipuri amuzate care ne fac sa radem de fiecare data, desene animate, site-uri pe care putem incarca poze, retele sociale, locuri in care ne putem dezvolta creativitatea, si pana la lucruri putin mai serioase si mai ascunse de lumea din jur: informatii secrete pe care nu multi dintre noi le-ar putea afla in alta maniera.

Pe internet putem socializa, putem impartasi povesti pe bloguri si pe site-uri personale, putem vinde si cumpara produse, putem citi si desena, ne putem construi case de viitor, putem edita poze si ne putem imprieteni cu oameni aflati in colturile lumii intregi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*