India intr-o poveste

India
India

India e ca o poveste adevarata. Toate acele miresme, senzatii, muzica, oamenii, vesmintele si mancarurile foarte condimentate sunt atat de speciale si fac din aceasta tara un loc minunat pentru a trai acolo sau a o vizita cel putin. Mesterii indieni au ajuns sa stapaneasca la perfectie tehnica tratarii tesaturilor pentru a accepta si pentru a imbina culorile si vopselele  pentru a crea culori foarte rezistente la transfer.

Acestia utilizeaza de asemenea tehnicile complexe pentru a crea modele anume colorate si printuri tipatoare facute cu mana  stampiland tesaturile si textilele cu niste culori foarte complexe pe lemn si alte materiale. Sari-urile indiene colorate, atunci cand sunt purtate drept accesorii si vesminte, sunt deseori transportate in elemente de decor spectaculoase.

Angajeaza pe cineva sa iti transforme un sari frumos in niste draperii si perdele fantastice, fete de masa si asternuturi de pat. Foloseste sari-uri vintage pentru niste note unice si diferite pe care le poti afisa in casa ta sau in cadrul unui rsteurant mai aparte pe care il detii.  In mod alternativ, lumineaza mesele si ferestrele au locurile de stat cu tesaturi printate tipatoare.

Acopera o podea, un parchet sau orice fel de pardoseala  cu niste covoare indiene renumite si groase, dar pline de modele si de foarte mare calitate. Daca este posibil, incorporeaza un stil de huse pentru banci si scaune pentru separeurile dintr-un restaurant si pe mesele de mai multe persoane dintr-un loc cu mai multe posibilitati. Tesaturile indiene si colorate cu modele foarte ornamentate  sunt perfecte pentru pernele de decor si pentru peretii si tapiteriile de pe pereti.

  • Vei descoperi  fete de masa si perdele sau doar tsaturi si materiale pentru asta pe Saffron Marigold.
  • Pentru carpetele si covorasele tesute de mana, viziteaza JAIPUR.
  • India Arts, LLC are o selectie variata de elemente de decor si de tapiterii pentru pereti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*