Indepartarea petelor de pe haine

pete haine
pete haine

Stiu, cu totii ne-am confruntat la un moment dat cu patarea hainelor preferate, fie ca s-a intamplat din cauza deodorantului de tip pudra, solid sau spray, fie din cauza transpiratiei, fie din cauza bauturilor colorate sau a mancarii grase. Este foarte putin placut sa vezi cum bluza ta preferata sau rochiata recent cumparata este plina de pete sau are o pata mare galbena exact in fata. Iti bati capul si nu stii cum sa o scoti. Iti faci nervi si degeaba iti doresti sa apelezi la curatatorie fie pentru ca e inchis, fie pentru ca e prea scump. Asadar, ce faci?

A indeparta petele galbene de pe haine nu este deloc simplu, insa totusi este posibil. Hainele, in special cele albe, vor incepe sa se ingalbeneasca fie din cauza transpiratiei care intra in contact cu tesatura, fie imbatraneste si se uzeaza. Odata ce tesatura si materialul s-au ingalbenit, spalarea simpla a hainei nu o va face sa se albeasca la loc si trebuie sa intervina alte solutii de curatare pentru a face ca petele sau pata sa dispara.

Exista cateva optiuni pentru indepartare petelor galbene de pe haine, pe care le poti aplica la tine acasa. Poti folosi un detergent sau o solutie cumparata de la magazin si care garanteaza ca va scoate petele sau poti crea tu o solutie homemade. Asigura-te totusi ca vei alege cea mai buna solutie pentru tipul de haina care s-a murdarit, totusi. Nu folosi o metoda de curatat pentru hainele colorate sau inchise la culoare pentru ca acestea se pot decolora si pata permanent.

Produsele de curatare a petelor de pe haine din magazine sunt demonstrate a fi eficiente in curatarea hainelor. Insa, asigura-te ca vei urma indeaproape toti pasii necesari pentru a reduce riscul deteriorarii hainelor bune.

Inalbitorul va indeparta orice pata de pe hainele albe. Poti aplica inalbitorul direct pe pata si ii poti permite sa stea asa putin pana cand o vei spala in intregime sau poti turna inalbitor in masina de spalat in timp ce va spala hainele care au pete. Astfel ca petele toate vor disparea si tu iti vei recapata hainele ca noi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*