In aprofundare de informatie

In lumea in care internetul este o unealta care te ajuta sa gasesti rapid toate informatiile de care ai nevoie ajungi sa faci totusi o selectie in ceea ce priveste volumul si mai ales calitatea acesteia. Pentru ca tine de filtrul care sa iti selecteze ce ar trebui sa stii si cu ce nu ar merita sa iti pierzi timpul.

Cand vine vorba de bloguri situatia este la fel. Practic iti doresti sa nu te obosesti cu informatii venite ca din zbor. Insa oigenz-world.blogspot.ro este un exemplu care sa demonstreze ca acolo unde se tine cont de o baza informatia nu are cum sa nu fie apreciata. Un blog care sparge tiparele. Un blog care merita sa fie citit si desi nu ai cum sa placi pe toata lumea cum nici toata lumea nu are cum sa te placa pe tine selectia se face in randul celor care pur si simplu se gasesc pe aceeasi lungime ca si stil. Dincolo de asta este vorba de o constanta in postare si un interes real de a transmite informatii utile.

Spre exemplu ti se prezinta o varianta a modului in care magazinele vor arata in viitor. Rafturi inteligente care sa stocheze informatii despre consumatori. Sau la acelasi capitol al viitorului descopera care sunt teoriile asa cum spun cercetatorii. Filmele anului 2013, premiere si ce sa nu ratezi, recomandari, sfaturi. Un blog complex caci diversitatea temelor abordate demonstreaza asta.

Mai mult decat atat, afla despre SEO, cum sa amenajezi camera celui mic, cum sta treaba cu testul de alcoolemie online. Preocupat sa cuprinda cat mai multe aspecte din viata si pana la urma care sa conteze,sa fie eficiente si utile la un moment dat acest blog se defineste prin prisma informatiei. Are ceva de spus. Si o face intr-o maniera aparte caci nu te plictiseste cu pareri subiecte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*