Impreuna pentru orice- centura pentru barbati cand femeile sunt insarcinate

Femeile sunt cele care de multe ori se plang ca barbatii fie nu sunt acel sprijin de care au nevoie fie nici nu constientizeaza ce inseamna sa fii femeie. Ori scopul unei relatii nu este acela de a fi impreuna in orice situatie ca si sprijin? Ori o casnicie nu merge pe principiul la bine si la rau?

Desi cazurile cand barbatii ale caror partenere sau sotii sunt insarcinate resimt aproximativ aceleasi simptome nu este de ajuns sa stii sa „evaluezi” cu adevarat perioada in care o femeie este insarcinata. Si in numele unei experiente unice asa cum pentru o femeie este s-a creat o centura care la propriu sa fie folosita de barbati. Cum fiecare miscare a bebelusului este o emotie pentru mame de ce barbatii sa fie privati cand vine vorba de un moment atat de spectaculos? Si cu siguranta ca multe dintre femeile insarcinate au patit sa impartaseasca clipa cu cei dragi insa cand atentionarea sa vine sa explice unde se simte lovitura, miscarea celui mic nimic nu se mai intampla.

Cum lucreaza o astfel de centura? Conectata practic la o alta de acelasi fel pe care o va purta mama centura este capabila sa transmita si barbatilor sau celor care o va purta, miscarile celui mic. Nu se cunosc detalii despre producerea iun masa a unui astfel de set de centuri insa cert este ca pentru stagiul de experiment taticii s-au dovedit a fi in extaz avand o astfel de sansa. Si cum miscarile se simt foarte bine emotia este cu mult mai mare.

Desi poate prea putin pentru ei, o minima parte a ceea ce inseamna cu adevarat sa simti ca porti in pantece o viata se pare ca tehnologia moderna aduce in unele aspecte bucuria in egala masura si pentru barbati, sa simta ceea ce se intampla si cum evolueaza cel mic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*