Importanta lubrifiantilor

Engine Belt
Engine Belt
Engine Belt
Engine Belt

Daca ar fi sa vorbim de lubrifierea elementelor mecanice scopul principal al acestei activitati este acela de a reduce forta de frecare intre partile aflata in miscare. Tehnologia lubrifiantilor a avansat foarte mult in decursul anilor. Daca ar fi sa luam calcul un utiliaj mecanic care ar avea parti aflate in miscare nelubrifiate, forta de frecare creata ar duce la functionarea greoaie si la uzarea serioasa a echipamentului in timp.

Lubrifierea elementelor mecanice duce la diminuarea problemelor cauzate de forta de frecare. Lubrifiantul sta intre partile aflate in miscare si poate fi comparat cu un rand de rulmenti care reduc coeficientul de frecare si duc la functionarea mai eficienta a utilajului.

Fie ca e vorba de automobilul tau sau de un utilaj agricol sau de orice alt utiliaj industrial este important sa lubrifiezi elementele mecanice pentru a asigura functionarea eficienta a mecanismului. In acest scop va recomandam sa folositi lubrifianti Polytron. Poti recurge la diferite produse precum vaselina Polytron sau lubrifianti penetranti care sa te ajute in intretinerea echipamentelor tehnologice.

Vaselina Polytron poate fi folosita in diverse cazuri si in tot felul de utilaje fiind un lubrifiant de calitate superioara. Aceasta este realizata folosind o combinatie de sapun de complex de litiu si uleiuri de inalta calitate care asigura o uzura redusa. De asemenea aceasta reduce coeficientul de frecare si in combunatie cu alti aditivi duce la protectia impotriva coroziunii si ruginii.

Printre efectele acestui lubrifiant am putea aminti de diminuarea uzurii cu pana la 95%, reducerea costurilor de intretinere in proportie de 60% si protejarea elementelor utilajlui/masinii. Vaselina poate fi folosita in domeniul auto, atat pentru masini cat si pentru autocamioane, in industira fevorviara sau in cazul ambarcatiunilor. In esenta acest lubrifiant poate fi folosit in toate echipamentele care au parti in miscare si necesita lubrifiere. Acest produs poate fi gasit in stare normala sau sub forma de spray, putand fi aplicata chiar locurile greu accesibile.

Asadar este foare important sa mentineti masina sau echipamentul industrial lubrificat pentru a nu va confrunta cu probleme precum rugina, blocarea sau cedarea pieselor aflate sub tensiune mecanica.

Un alt avantaj al lubrifiantilor este acela ca reduce temperatura. Temperaturile partilor aflate in miscare ar fi mult mai mari daca nu ar fi lubrifiate si in timp ar putea duce la aparitia de crapaturi ce la randul lor pot duce la cedarea piesei.

Folosind lubrifiantii din gama Polytron vei putea sa intretii si sa mentii echipamentele industriale intr-o stare de functionare eficienta fara a genera costuri ridicate de intretinere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*